Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et perfekt hotelkøkken med veltillavet og velsmagende mad tilsat kokkens herlige eksperimenter. Trods travlhed fik vores bord total opmærksomhed, og det giver fem store stjerner.

Maden
A la carte-kortet har tre forretter, fire mellemretter, hvoraf den ene er for vegetarer, samt tre desserter. Desuden tre fra ”Det traditionelle køkken”. Man kan lige nu få engelsk bøf, wienerschnitzel eller stegt rødspætte.

Drikkevarer
Godt oplysende vinkort med forkærlighed for europæiske vine, røde, hvide, rosé, champagne og mousserende, økovine samt dessertvine. Særlige afsnit med portvin og cocnac. Baren serverer, hvad hjertet kan begære. Isvand i karaffel hører til menuen og skiftes uden opfordring.

Indretning
Restaurant Krinsen er indrettet med fin farvebalance i mørke og lyse møbler. Moderne, funktionel og samtidig hyggelig med moderne kunst på væggene. Restaurant, café og bar ligger i forlængelse af hinanden.

Service
Der er to tjenere, en ældre og en yngre om bordet. Trods travlhed med flere selskaber, der optager selve restauranten, får vi et fint bord i Caféen, og der betjenes med stor venlighed og uden ventetid. God viden om drikkevarer til menuen. Da vi spørger interesseret til en rødvin, er ungtjeneren der på sekundet med kopi af den del af vinkortet.

Regningen
Tre spiste:

1 gazpacho: 78 kr.

2 stenbiderrogn: 170 kr.

1 skindstegt rødfisk: 218 kr.

1 oksemørbrad: 242 kr.

1 variation af lam: 228 kr.

2 ymerfromage: 176 kr.

2 Gateau Marcel: 156 kr.

2 Alsace riesling: 170 kr.

1 Loredona, pinot noir:75 kr.

1 Sensas: 65 kr.

I alt: 1578 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce