Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den helt store attraktion ved Centralcafeen er fornemmelse at blive suget gennem et vakuum, når man træder ind gennem den tunge, gamle dør for at lande lige lukt i ”Matador”-land. Ikke så meget maden, selv om den sjældent er ringere end habil.

Maden
Stegt flæsk med persillesovs. Dansk bøf med bløde løg. Engelsk bøf med bløde løg. Wienerschnitzel. Mørbradgryde. Disse steder skal eksistere, selv om den nye nordiske mad giver buksevand til den gamle skole for tiden. Og den type mad kan være himmelsk, fordi den giver os en livline til det simple, ukomplicerede liv, men den skal laves med kærlighed. En kærlighed, som man finder i rigt mål i atmosfæren på Centralcafeen - der måtte nu gerne være lidt mere af den i køkkenet.

Drikkevarer
Sløjt vinkort med ganske få muligheder. Urimeligt dårligt øludvalg. Her må der ikke strammes op - der SKAL strammes op.

Indretning
Som oldemor ville indrette en restaurant. Som en dansk restaurant af den gamle skole skal være indrettet.

Service
Også her er fornemmelsen af tidslomme fuldendt. Uformel, grænsende til brysk betjening. Man fældernæsten en lille tåre, når servitricen under afrydningen udbryder: ”Er du sø’ og gi’ mig din tallerken?”

Regningen
Rødvin, Vaycqueray, Jerome Quiot, 2007: 258 kr.

Røget laks med spinat: 85 kr.

Aspargessuppe: 65 kr.

Fiskefilet med pommes: 65 kr.

Engelsk bøf: 228 kr.

Stegt flæsk: 145 kr.

Fransk bøf: 228 kr.

Ost: 85 kr.

Pandekager med is: 78 kr.

Vand: 25 kr.

I alt: 1262 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce