Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisen er simpelthen i overkanten for ydelsen. Det er ikke gastronomisk kunst at stege en fin okseudskæring. 250 kr. for en sej ribeye, lidt salat og fine kartofler. Det er ikke o.k. På trods af pæne smagfulde lokaler, høflig servering og en placering, der ligger til en firer på en skala fra et til fem. Synd, for det er så nemt at gøre det lidt bedre.

Maden
Priserne for en standardhovedret - frokost og aften - er 100 kr. og 150 kr. med tillæg for mere eksklusive udskæringer. Men det eksklusive halter. Kødet er ikke modnet. Dertil et o.k. salatbord, som er friskt uden at være overdådigt. Der serveres også husets burgere. Retterne er sammensat, så en enkelt person kan være kok og tjener på samme tid.

Drikkevarer
Det er ingen ulejlighed at være spækket med specialøl. Det er Sezer. Mange fynske småbryggerier er repræsenteret. Der er rødvin fra ca. 200 kr. for en flaske. Glas til 50 kr. Vine fra Italien, Frankrig, Chile. Husets vin serveret i karaffel.

Indretnings
Hyggelig og rustik indretning. Massive egetræsborde. Pæne matchende møbler. Rå og pudsede vægge mikset. Loftet er udsmykket og ikke i den minimalistiske stil, som ellers har overlevet siden Sezer var Klitgaard, en af byens eksklusive restauranter. Men oplevelsen er bestemt ikke i den ”billige” ende.

Service
Med blot en enkelt multitaskende tjener og kok på arbejde er der alligevel forbavsende tempo på bestilling og servering. Det er fornem service, at tjener-kokken reagerer på min synlige skuffelse over en umulig ribeye-bøf og tilbyder at servere en mørbrad-steak i stedet.

Regningen
Tre hovedretter á 100 kr.

Ekstrabetaling for mørbradudskæring 90 kr.

For ribeye (350 gram) 150 kr.

Tre gange salatbar á 29 kr.

Tre store sodavand á 45 kr.

I alt: 762 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce