Pasfall dyster på hotdogs

Thomas Pasfall skal ud i en lidt enklere disciplin end til daglig den 23. august: DM i hotdogs. Arkivfoto
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Pasfall dyster på hotdogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Pasfall fra Munkebo Kro kommer i hårdt selskab, når han 23. august giver sit bud på Danmarks bedste hotdog i Tivoli.

Her er fynboen oppe mod The Pauls Paul Cunningham, Wassim Hallal fra Frederikshøj Kro og Allan Poulsen fra Henne Kirkeby Kro - alle er de som Thomas Pasfall eksperter ud i det raffinerede køkken, men på Plænen handler det altså om en varm hund og titlen som danmarksmester.

Gastronomerne skal bevise, at en hotdog udmærket kan være et gourmetmåltid, og de udfordres af folk, som har deres daglige virke i en skinkekutter, som deres arbejdsplads - pølsevognen - også kaldes.

Standen af pølsemænd repræsenteres af elitepølsemanden John Michael Jensen fra Axeltorv i København samt Den økologiske pølsepusher alias Henrik Wiberg. Ny i feltet er Hotdogdronningen fra Sønderjylland, alias Anni Bøgild fra Sønderhav, som rejser til hovedstaden bevæbnet med ægte sønderjyske ringriderpølser.

Man kan følge kampen på Plænen i Tivoli den 23. august fra klokken 17 og to varme timer frem. Et dommerpanel af hotdog-entusiaster står for bedømmelsen af de 50 konkurrencehotdogs, hver deltager leverer. Ti går til dommerpanelet mens de resterende 40 sælges til publikum, der betaler pengene direkte til en repræsentant fra Børnefonden, som er til stede under arrangementet.

Pasfall dyster på hotdogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce