Frokost, kaffe- og te-salon

David Levy Nielsen er sikker på, at der i midtbyen er behov for et alternativ til café-mad til frokost. Det satser han på at tilbyde fra 7. oktober i "Kong Volmer" i Brandts Passage.
Foto: John Fredy

Frokost, kaffe- og te-salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense-kok har købt "Brasseriet" i Brandts Passage og forvandler det til klassisk dansk frokostrestaurant

CENTRUM: Da David Levy Nielsen var 10 år, var han overbevist om, at han ville være kok, og at han bagefter skulle havde sin egen restaurant.

Derfor er det også en drengedrøm, der går i opfyldelse, når han tirsdag den 7. oktober åbner en frokostrestaurant og kaffe- og tesalon, "Kong Volmer", i Brandts Passage.

- To ting i skøn forening og som supplerer hinanden perfekt. Efter frokost forvandles huset til kaffe- og te-salon med forskellige kaffer og et udvalg af løst te, ingen breve her - og dertil et passende udvalg i hjemmelavede kager, tærter, klassiske petit four og kransekage til den søde tand, siger David Levy Nielsen, der ser meget realistisk på budget og muligheder i bymidten.

Frokosten skal prøves af

Han er overbevist om, at mange frokostgæster i bymidten søger efter alternativer til den cafémad, der er overalt.

Og han ser stort på, at flere kolleger, senest to i Nørregade, har droppet frokosten, da de finder det svært, at råbe frokostgæsterne op.

- Jeg vil prøve det af og satser på ægte dansk frokost i nye klæder med god service og et image, man kun får, når tingene er i orden.

- Jeg laver en klassisk smørrebrødsseddel med 25 muligheder, solidt dansk smørrebrød i 2008-udgave samt en tavle med dagens frokost.

- Aftensmaden lader vi de andre om. Vi lukker sidst på eftermiddagen efter kaffe og kage, siger den vordende re- stauratør, der vil byde velkommen, finde bord og menu - og måske selv smutte i køkkenet.

I nogle tilfælde vil han dog holde "Kong Volmer" åben om aftenen.

- Det er klart, at hvis hele byen syder, så holder vi åben. Det gælder højtiderne, Open by Night, til blomster- jazz- og filmfestival, fortæller David Levy Nielsen, der har købt lejemålet af det græsk-italienske selskab Casa Italieno.

Udlært på Carlslund

Han kommer fra et job som køkken- og restaurantchef på Byggecentrum i Middelfart.

- Efter syv år dér, var det på tide at prøve noget nyt. Som selvstændig, siger David Levy Nielsen, der er født op opvokset i Odense.

Han er udlært kok på Carlslund og kender restauranten, han nu skal drive.

For otte-ni år siden, var han i en periode på La Petite Cuisine Francaise, der senere blev til Brasseriet - og som for et halv års tid siden blev overtaget af selskabet, der blandt andet driver naborestauranten.

Allerede dengang faldt han for lokalet og placeringen, og falder alt i hak, så åbner David Levy Nielsen den 7. oktober.

Lige nu søger han en kvalificeret kok - og så venter han på svar fra bevillingsnævnet.

Frokost, kaffe- og te-salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce