Ørbæk: Per Bjerregaards Tropper, Tårup, vandt for fjerde år i træk A-rækken, da 27 firmaer lørdag var samlet til indendørs fodboldstævne i Ørbæk Midtpunkt. Vinderen af B-rækken blev De Østfynske Slagtere, oplyser Anders Christensen fra Herrested-Ørbæk Boldklub, der var stævneleder sammen med sin far, Søren Christensen.

Selv om det sportslige var i højsædet, blev der tid til hygge undervejs. Flere firmaer vælger da også typisk at bruge stævnet som et socialt arrangement, fortæller Anders Christensen. Det var 42. gang, stævnet blev afviklet. Oprindelig var det forbeholdt firmaer fra den tidligere Ørbæk Kommune, og det lokale islæt er stadig gældende den dag i dag. Men der er også kommet hold til udefra.

Nye firmaer i år var Danske Bank og Spar Nord, begge fra Nyborg.

- Men vi ønsker ikke, at store klubber deltager med et hold, fordi det så bliver noget helt andet. Stævnet er alene for firmaer, tilføjer Anders Christensen, der kunne glæde sig over, at det var lykkedes at skaffe præmier til en samlet værdi af cirka 10.000 kroner.

Der var dels tale om sponsorater, dels om præmier indkøbt for deltagerne egenbetaling.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.