Nyborg og Vindinge går sammen om lockout-fodboldskole

Vindinge Boldklub laver sammen med Nyborg GIF en fodboldskole for lockout-ramte børn til april, hvis det bliver aktuelt. Her er nogle Vindinge-drenge i kamp mod Fjordager. Arkivfoto: Kim Rune

Nyborg og Vindinge går sammen om lockout-fodboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis lockouten fra den 10. april bliver en realitet i Danmark, vil Nyborg GIF og Vindinge Boldklub gå sammen om en lockout-fodboldskole for børnene i kommunen.

Nyborg: Ender det med en lockout i hele landet fra den 10. april, vil det i Nyborg Kommune være muligt at sende sine børn på lockout-fodboldskole.

Nyborg GIF og Vindinge Boldklub går sammen om at lave en fodboldskole, for de mange børn, der ikke kan komme til undervisning i lockout-perioden. For ungdomsformand i Nyborg GIF, Henrik Gaunsbæk er det en måde at bidrage til lokalsamfundet på.

- Når nu vi kan støtte og bidrage lidt på den her måde, så gør vi det gerne. Vi kommer jo til at trække på alt det frivillige, vi overhovedet kan, men på den måde aflaster vi trængte forældre og får samtidig nogle glade unger, siger han.

Fodboldskolen er et tilbud for alle - ikke bare medlemmer af idrætsforeningerne, og der er også mulighed for at komme, selvom man ikke lige synes, fodbold er det fedeste.

- Det handler bare om at få nogle gode timer med bold og hygge, og er man ikke så meget til fodbold, kan man jo altid gå på stranden eller lave andre aktiviteter, forklarer Henrik Gaunsbæk og fortsætter:

- Og hvis vi er rigtig heldige, kan vi måske få et par nye medlemmer.

Også i 2013

I Vindinge Boldklub lavede man et lignende projekt under lockouten i 2013, og meget af den erfaring tager man med til den kommende tid, hvis konflikten ikke bliver løst inden, forklarer Vindinge Boldklubs ungdomsformand Nikolai Skibdal.

- Sidst vi stablede noget lignende på benene, var det faktisk en rigtig fed oplevelse, og rent praktisk fungerede det også fint. Vi er ikke så langt med planlægningen endnu, hvis der skulle blive lockout igen, men det vigtigste er jo, at vi finder nogle frivillige, der kan være der sammen med børnene.

Det er endnu ikke besluttet, hvor mange dage, fodboldskolen skal vare og hvor mange børn, der er plads til, men de to ungdomsformænd forventer at få de praktiske detaljer på plads snart, så fodboldskolen er klar - hvis lockouten bliver en realitet.

Nyborg og Vindinge går sammen om lockout-fodboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce