Indefodbold: Finalestævne afvikles i Otterup

Indoor League Finals er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup Idrætscenter. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Indefodbold: Finalestævne afvikles i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame- og herrehold i indefodbold. Indoor League Finals afvikles i år i Otterup Idrætscenter.

Otterup: Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame og herrehold i indefodbold.

Efter at have spillet en lang række stævner over hele Fyn og samlet point sammen mødes de bedste på ranglisten dette år i Otterup Idrætscenter lørdag den 2. februar klokken 16:00.

Finalestævnet er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup - blandt andet fordi Otterup og Nordfyn har flere deltagende hold og spillere i finalestævnet.

Der er flotte pengepræmier til de vindende hold af Indoor League Finals. 10.000 kroner til herrerne og 3000 kroner til damerne.

- Der er forskel i præmiesummen, fordi det er første gang, damerne er med i finalestævnet. Der er ikke ligeså mange hold tilmeldt som herrerne, og det betyder også færre sponsorer, fortæller en af arrangørerne bag finalestævnet Mick Hartwig.

Otterup-hold med fremme

5E Byg består af fodboldspillere fra Otterups DS-hold, og holdet er regerende mestre i Indoor League. De blev også nummer tre ved DM i 2018.

Der vil også være mange divisionsspillere på banen, og spillet er meget intenst og seværdigt.

Det koster 50 kroner i entré. Arrangørerne har lavet en aftale med Meny i Otterup. Hvis du handler dagligvarer for mindst 250 kroner, giver det en gratis billet til finalestævnet.

I 2016 blev Indoor League startet af René Leth Christiansen og Mick Hartwig.

Indefodbold: Finalestævne afvikles i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce