Håndboldklub får nej til forhøjet sponsorat

Otterup Håndboldklub får forlænget sit sponsorat med Nordfyns Kommune. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Håndboldklub får nej til forhøjet sponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyns Kommune forlænger sponsorat af Otterup Håndboldklub, men siger nej til at øge beløbet.

Otterup: Tilbage i 2014 fik Otterup Håndboldklub en sponsoraftale med Nordfyns Kommune på 50.000 kroner om året mod en række modkrav som blandt andet aktiviteter for kommunens skolebørn. Den aftale er nu blevet forlænget til 2019 og 2020 med mulighed for at forlænge aftalen med endnu et år.

Håndboldklubben havde ellers ansøgt Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget om at få øget sponsoraftalen til 70.000 kroner om året, men det har udvalget sagt nej til.

- Det var det beløb, som vi havde tilbage, og det har klubben fået. De har haft en sponsoraftale i tre år, og vi vil ikke sætte beløbet op, fordi vi så skal finde de penge på en anden konto, siger udvalgsformand Mette Landtved-Holm.

Næstformand Pia Longet har blandede følelser i forhold til at sponsorere enkelte klubber, men hun ser alligevel fordele i, at kommunen støtter Otterup Håndboldklub.

- Vi gør det her på grund af brandingværdien. Ellers er jeg ikke stor tilhænger af at støtte én klub og ikke andre, men på grund af brandingværdien giver det mening her, fordi klubben spiller på et vist niveau, og vi kan få nogle modydelser, siger hun.

Reklame for Nordfyn

Otterup Håndboldklub bruger blandt andet sine sponsorpenge fra Nordfyns Kommune til at holde håndbolduge for skolebørn, ligesom de inviteres ind og se førsteholdet spille. Samtidig hænger der bannere for Nordfyns Kommune i hallen i forbindelse med turneringskampe.

- Vi håber, at Nordfyns Kommune stadig kan se værdien af at have en eliteklub som vores, hvor vores herrehold har opnået god pressedækning og ligger solidt placeret i den næstbedste række i Danmark. Vi mener, vi bidrager til den gode fortælling om Nordfyn, skrev Otterup Håndboldklub i sin ansøgning.

Håndboldklub får nej til forhøjet sponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce