Fløjter løs: Nordfynsk dommer indstillet til DBU Fyn-pris

DBU Fyn har nomineret Edvard Kildegaard Hansen fra Morud som Årets Fynske Fodbolddommer. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Fløjter løs: Nordfynsk dommer indstillet til DBU Fyn-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Edvard Kildegaard Hansen fra Morud er nomineret som årets fynske fodbolddommer. Han fylder 60 år i næste uge.

Morud: DBU Fyn har nomineret Edvard Kildegaard Hansen fra Morud som Årets Fynske Fodbolddommer. Edvard, der i næste uge fylder 60 år, fremhæves i indstillingen for sin særdeles gode kondition og sin store lyst til at dømme mange kampe. Den nordfynske dommer er meget beæret over sin nominering:

- Jeg er både overrasket og beæret. Det er et skulderklap til os dommere, at der også er en pris for os. Vi er tredje part i en fodboldkamp, og jeg synes, det er spændende at være en del af fodbolden på denne måde. Efter jeg selv er stoppet med at spille, er jeg blevet grebet af dommerlivet, og jeg vil gerne dømme så mange kampe som muligt. Jeg synes, at det er rigtig dejligt, at alle os breddedommerne i det hele taget bliver påskønnet ved, at der uddeles sådan en pris her, og jeg er selvfølgelig meget beæret over at være nomineret, udtaler Edvard Kildegaard Hansen til DBU Fyn.

Udover Edvard Kildegaard Hansen er Mogens Hartmann fra Harndrup og Mikael Larsen, der nu bor på Langeland, også i spil til prisen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Ved årets awardshow i Otterup Hallerne er også to nordfynske fodboldformænd nominerede til prisen som Årets Fynske Fodboldleder. Det gælder formanden i Skamby Boldklub, Robin Birch, og formanden i Hårslev Boldklub, Lasse Mogensen. Det er i øvrigt anden gang, at Robin Birch er indstillet i denne kategori. Ungdomsformanden i Korup IF, Peter Carstensen, er også med i opløbet om prisen.

Fløjter løs: Nordfynsk dommer indstillet til DBU Fyn-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce