Eneste klub på Fyn: Morud IF vært for stort stævne

Lørdag den 16. juni deltager op mod 1000 unge fodboldspillere i et stort DBU-stævne i Morud. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Eneste klub på Fyn: Morud IF vært for stort stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til sommer skal Morud IF være vært for DBU 3-bold Tour, hvor op mod 1000 spillere, forældre og bedsteforældre forventes at deltage.

Morud: I uge 32 er Morud IF som altid vært for DBU's traditionelle fodboldskole for børn mellem 8 og15 år. Men inden da - lørdag den 16. juni - skal fodboldklubben også lægge græs til et stort og populært DBU-stævne, hvor op mod 1000 spillere, forældre og bedsteforældre forventes at deltage.

Det drejer sig om DBU 3-bold Tour, som er et hæsblæsende stævne, hvor der på samme tid afvikles 13 kampe ad gangen på små lukkede udendørsbaner med bander. Hele arrangementet foregår på en 11-mandsbane, hvor "3-bold-byen" vil blive sat op, som giver plads til både fodbold, leg og hygge. Dermed er der lagt op til aktiviteter for andre end de børn, som skal knokle på grønsværen.

Stævnet henvender sig til børn mellem 5 og 9 år, og der vil være medaljer til alle, for der lægges vægt på boldglæde fremfor resultater.

Morud IF er meget stolte over, at DBU har tildelt klubben værtskabet.

- Det er vi glade for. Vi har også et rigtig fint anlæg med gode faciliteter, siger Chresten Clemmensen, formand for bestyrelsen.

Eneste stævne på Fyn

Morud IF er i øvrigt den eneste klub på Fyn, som skal være vært for det store stævne, der også afholdes syv andre steder i landet. Derfor håber den nordfynske klub meget på, at der findes venlige sjæle, som har lyst til at give en hånd med, så børnene får en uforglemmelig dag. I så fald skal du kontakte Dennis T. Svendsen fra Morud IF's bestyrelse på følgende nummer: 30 18 64 80.

Det koster 200 kroner pr. hold at deltage, og stævneforløbet for et hold tager cirka to timer - fra holdets første kamp til afsluttende medaljeoverrækkelse. Det vil dog være gratis for Morud IF's egne U5, U6, U7, U8 og U9-hold at deltage.

Eneste klub på Fyn: Morud IF vært for stort stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce