Ny dartklub på Langeland er et skridt nærmere sit mål om at kunne træne i faste rammer. Nu går jagten på sponsorer ind.

Langeland: Siden juli måned sidste år har Theis Nielsen, tidligere medlem af kommunalbestyrelsen arbejdet for at etablere en dartklub på Langeland, og det er lykkedes.

Klubben hedder Langeland Dart Klub og har Theis Nielsen som formand.

Indtil videre har medlemmerne kastet med pile på Restaurant Dybendal og hos et af klubbens egne medlemmer, men ønsket er at finde faste rammer, og det arbejde er i fuld gang.

- Vi skal faktisk ud og kigge på lokaler i Borgerhuset i Rudkøbing i dag (torsdag), siger Theis Nielsen, der forud for besigtigelsen af borgerhuset har en forventning om, at det bliver klubbens faste tilholdssted.

Vil ind i union

Et kommunalt tilskud på 2.500 kroner vil ifølge ham blive brugt til indkøb af tavler, skiver og formentlig også spotlights.

Derimod rækker tilskuddet ikke til at melde klubben under Dansk Dart Unions faner.

Den del forventer Theis Nielsen dog at klubben inden længe vil kunne finansiere via medlemskontingent.

Derudover er håbet at kunne finde sponsorer.

- Det skal vi i gang med nu, og jeg forventer også, at vi inden længe vil kunne betale for medlemskab af Dansk Dart Union via medlemskontingenter, siger han.

Det koster 100 kroner at blive medlem af klubben og 50 kroner om måneden i fast kontingent. Ved interesse og ønske om at blive medlem kan Theis Nielsen kontaktes på telefon 60470899.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.