Alt revet væk til fodboldfest

DBU Fyns fodboldaward i Otterup Hallerne er udsolgt. Sangeren Peter AG og komiker Andreas Bo vil blandt andet stå for underholdningen. Arkivfoto: Arne Rasmussen.

Alt revet væk til fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DBU Fyn meddeler, at Fynsk Fodbold Award 2018 i Otterup Hallerne er udsolgt.

Otterup: For andet år i træk er Fynsk Fodbold Award i Otterup Hallerne udsolgt. Det oplyser DBU Fyn på sin hjemmeside.

Selvom fodboldfesten først afvikles fredag d. 26. oktober, så blinker de røde lamper allerede nu og 570 personer har dermed sikret sig billet til aftenen. At alle billetter er udsolgt, vækker naturligvis glæde hos Claus Gramm Pedersen, administrationschef ved DBU Fyn.

- Det er simpelthen super at mærke den opbakning, der er til arrangementet igen i år. Det bevidner jo, hvad vi også selv har oplevet de tidligere år, nemlig, at vi sammen med vores partnere og deltagerne har skabt et koncept og en fest, som mange gerne vil være en del af, forklarer han på DBU Fyns hjemmeside og tilføjer: - Vi har faktisk klubber på venteliste, og det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan få alle med, men der er desværre nogle pladsmæssige begrænsninger.

Festen afvikles i et samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Albani-fonden, Nordfyns Kommune og Sport Event Fyn.

Lasse Mogensen fra Hårslev Boldklub og Robin Birch fra Skamby Boldklub er nomineret i kategorien årets fynske fodboldleder, mens Edvard Kildegaard Hansen fra Morud er nomineret som årets fynske fodbolddommer.

Alt revet væk til fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce