Under Lindetræets opskrift: Stegt torsk

Stegt torsk med muslinger og urter. Foto: Robert Wengler

Under Lindetræets opskrift: Stegt torsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antal kuverter: Fem personer

Ingredienser til fond/ bouillon

500 g fiskeskrog

1 liter koldt vand

0,5 dl hvidvin

En halv porre

Et halvt løg

En halv gulerod

25 g selleri

Torsken skæres fri for ben og portionernes i fem pæne stykker.

Tilberedning af fiskefond

Ben og urter samt hvidvin sættes over i koldt vand og koges langsomt op under afskumning.

Trækkes lidt fra varmen og simrer under lav varme i 30 minutter.

Derefter slukkes der, og den trækker minimum en time.

Derefter sigtes den og reduceres til det halve.

Tilberedning af muslinger

Muslinger ordnes og dampes ganske kort i lidt af fiskefonden.

Når de er åbne, hældes fonden fra i en skål sammen med resten af fonden, som bruges til bouillon.

Torsken steges på en pande og anrettes sammen med urter og muslinger.

Bouillonen hældes varm på til sidst.

Stegt torsk med muslinger og urter. Foto: Robert Wengler
Stegt torsk med muslinger og urter. Foto: Robert Wengler
Stegt torsk med muslinger og urter. Foto: Robert Wengler
Stegt torsk med muslinger og urter. Foto: Robert Wengler

Under Lindetræets opskrift: Stegt torsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce