Antal kuverter: Fem personer

Ingredienser til fond/ bouillon

500 g fiskeskrog

1 liter koldt vand

0,5 dl hvidvin

En halv porre

Et halvt løg

En halv gulerod

25 g selleri

Torsken skæres fri for ben og portionernes i fem pæne stykker.

Tilberedning af fiskefond

Ben og urter samt hvidvin sættes over i koldt vand og koges langsomt op under afskumning.

Trækkes lidt fra varmen og simrer under lav varme i 30 minutter.

Derefter slukkes der, og den trækker minimum en time.

Derefter sigtes den og reduceres til det halve.

Tilberedning af muslinger

Muslinger ordnes og dampes ganske kort i lidt af fiskefonden.

Når de er åbne, hældes fonden fra i en skål sammen med resten af fonden, som bruges til bouillon.

Torsken steges på en pande og anrettes sammen med urter og muslinger.

Bouillonen hældes varm på til sidst.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Under Lindetræets opskrift: Oksemørbrad

Under Lindetræets opskrift: Oksemørbrad

Under Lindetræets opskrift: Chokolademousse

Under Lindetræets opskrift: Chokolademousse

Restaurant Under Lindetræet: Fornyelsens grænser

Restaurant Under Lindetræet: Fornyelsens grænser