Under Lindetræets opskrift: Chokolademousse

Chokolademousse til dessert. Foto: Robert Wengler

Under Lindetræets opskrift: Chokolademousse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antal kuverter: Fem personer

Ingredienser til chokolademousse

60 g mælk

190 g fløde

150 g mælkechokolade

1 bl husblas

0,5 æggeblomme (pasteuriseret)

0,5 æggehvide (pasteuriseret)

Tilberedning af mousse

Varm mælken op hæld den over chokoladen, tilsæt den udblødte husblas.

Æggeblommerne tilsættes.

Æggehviden piskes stiv.

Fløden letpiskes.

Hvide og fløde vendes forsigtig i chokoladen, og det hele hældes i form, gerne halvkugler. Derefter sættes det på frost.

Halvkuglerne sættes sammen og glaseres med følgende:

Chokoladeglace

1,5 bl husblas

55 g sukker

50 g mælk

50 g mørk chokolade

Tilberedning af glace

Sukker og mælk koges op.

Tilsættes udblødt husblas.

Og hældes over chokoladen.

Køles ned til 30 grader og bruges til mousserne.

Anrettes på en lille, flad tallerken.

Chokolademousse til dessert. Foto: Robert Wengler
Chokolademousse til dessert. Foto: Robert Wengler

Under Lindetræets opskrift: Chokolademousse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce