Avisen tester boblende vine til nytårsaften. Vi har sammensat et lille panel af bobleelsker Ida Simmelholt, mad- og vinredaktør Morten Vilsbæk og vært samt rutineret vindrikker Massimo Grillo til at bedømme kvalitet, smag og pris på fem mousserende vine. Testen foregik som blindsmagning, og vi bad panelet vurdere, hvor meget de syntes, hver flaske ville være værd, inden det blev afsløret, hvad de drak.Se, hvordan testen forløb og hør, hvad vores panel anbefaler, at man drikker til nytårsaften i videoen i toppen af artiklen.

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
 • Limkilde_Anja_(2015)_015

  Af:

  Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.

 • Af:

 • Byline

  Af:

  Journalist og digital redigerende på avisen Danmark, den fjerde sektion, der udkommer med samtlige 13 af Jysk Fynske Mediers dagblade. Producer på faste tv-formater som #sportfyn med Abildtrup & Rasmussen og Svane & Mylenberg.

 • 31 FIN massimo

  Af:

  Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
Bobler året rundt: Tips til rette glas, temperatur og den om kransekagen

Bobler året rundt: Tips til rette glas, temperatur og den om kransekagen

Test: En champagne i to glas

Test: En champagne i to glas