Se de mange billeder: Æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd

Villaen i Glamsbjerg er fra 1920, men siden er der bygget til. Senest det ekstra værelse ud mod haven, hvor 15-årige Anton har egen indgang og kan spille Playstation til sent uden at forstyrre resten af familien. Foto: Kim Rune

Se de mange billeder: Æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro solgte deres gennemrenoverede byhus i Odense og flyttede til en stor og velholdt patriciervilla i Glamsbjerg, hvor de fik alt det, de efterspurgte: Flere værelser, egen have og ikke mindst skole- og børnehavetilbud, der matchede deres ønsker.

Tanken om det blanke lærred og muligheden for at begyndte helt forfra tiltaler Pia Løppenthin Møller. Derfor elsker hun at flytte og har efterhånden opnået en vis erfaring i disciplinen at pakke flyttekasser.

Derfor lå muligheden heller ikke fjernt for hende, da hun følte, at nedskæringerne på børn- og ungeområdet i Odense ramte for hårdt, og mulighederne var ved at være udtømte.

Mere end 30 gange før har hun prøvet det, men derfor var det alligevel et stort skift at sælge det gennemrenoverede byhus på Vesterbro i Odense med menneskemylderet lige uden for døren og flytte til en 200 kvadratmeter stor patriciervilla med egen have på hovedgaden i Glamsbjerg.

- Anton gik på sin tredje skole, og da Joshua og Carlas børnehave blev revet ned for at gøre plads til letbanen, blev de placeret i en barak og kørt til Bellinge for at blive luftet hver dag i stedet for at komme i en ny børnehave. Der blev jeg hysterisk gal, husker Pia Løppenthin Møller.

Hendes veninde i Køng fortalte hende om mulighederne i Glamsbjerg-området, og det satte tanker i gang, selv om Pia Løppenthin Møller umiddelbart havde svært ved at placere byen på kortet.

- Vi havde et godt liv, et fedt hus, og Stefano kunne cykle på arbejde. Men i den her lille by er der alt. Der er handlemuligheder, Matas og fem skoler plus ungdomsuddannelser. I sommer havde vi sæsonkort til friluftsbadet og kunne nå at bade efter arbejde og børnehave og inden aftensmaden, og så er der kun et kvarters kørsel til en fin strand ved Assens. Vi har fået det, vi ledte efter, siger Pia Løppenthin Møller.

Det giver sammenhæng i en indretning, når ting går igen, og det gør tæpperne og de varme, røde nuancer. Her i form af tæppet på det lille toilet i stueetagen. Foto: Kim Rune
Det giver sammenhæng i en indretning, når ting går igen, og det gør tæpperne og de varme, røde nuancer. Her i form af tæppet på det lille toilet i stueetagen. Foto: Kim Rune

Vild med patriciervillaer

Hun har altid haft indretning som en hobby, og hun har også arbejdet som indretningskonsulent og været med til at indrettet en lang række butikker. Gentagelser er et af nøgleordene for at skabe sammenhæng i en bolig, og det er ikke helt tilfældigt, at hoveddøren er malet svagt lyserød.

Lige indenfor åbner huset sig op med en entré med langt over fire meter til loftet, fine udskæringer i gelænderet og rillede paneler. Allerede ved det syn var Pia Løppenthin Møller solgt.

- Det var så mondænt. Jeg kan godt lide patriciervillaer fra 1920'erne og 1930'erne. De er fede med deres halvhøje paneler, stuk, højt til loftet og stuerne, som ofte er enorme, siger hun.

Sådan er det også hos den dansk-italienske familie i Glamsbjerg, hvor det ikke længere er nødvendigt at sprede sig på flere etager, når der er gæster. Flere mindre sofaer er også skiftet ud med en enorm flyder på tre gange fire meter, så det nu er overflødigt at supplere med spisebordsstole, når der er gæster, og til hverdag kan alle familiens medlemmer slænge sig samtidig foran fjernsynet.

- De grinte af mig, da jeg bestilte sofaen, og spurgte, om jeg var sikker på, at den kunne være der. Vi er glade for den. Det er igen det praktiske. Vi kan være der allesammen, og vi er ikke sådan nogle, der gider sidde op og se fjernsyn, siger Pia Løppenthin Møller med et smil.

Pia Løppenthin Møller faldt for huset, allerede da hun trådte ind i entréen, hvor der er højt til loftet og flotte udskæringer i gelænderet. De tre lamper, der supplerer hinanden flot, har hun købt brugt. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller faldt for huset, allerede da hun trådte ind i entréen, hvor der er højt til loftet og flotte udskæringer i gelænderet. De tre lamper, der supplerer hinanden flot, har hun købt brugt. Foto: Kim Rune

God rumfordeling

For hende skal æstetik og funktionalitet gå op i en højere enhed. Når begge dele er opfyldt, laver hun til gengæld sjældent om på en indretning, der fungerer.

- Jeg vil ikke have ting, jeg ikke kan lide, men jeg magter heller ikke, hvis det ikke fungerer, siger hun.

Det gælder for eksempel et fint, håndlavet sofabord med egetræsoverflade, som hun har arvet efter sine forældre. Sætter man en kop på det, er der straks et mærke. Den slags dur ikke.

Det gør rumfordelingen til gengæld. Sammen med den store have og en fordelagtig pris var det et stort plus.

Joshua på seks år og Carla på fem år har fået hvert deres værelse på husets førstesal, hvor der også er forældresoveværelse.

Til gengæld kan 15-årige Anton lade sig rive med af sine onlinespil på Playstation med alt, hvad det indebærer af begejstring, råb og frustration. Også når klokken er tre om natten, og resten af familien mest af alt ønsker ro.

Hans værelse ligger nemlig i patriciervillaens seneste tilbygning og dermed praktisk langt væk fra husets tre øvrige soveværelser, når døgnrytmer specielt i weekenderne er vidt forskellige.

Bøger er vigtige for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. De har stadig et par flyttekasser stående i Italien, som de skal have med hjem, næste gang de besøger Stefano Nigros hjemland i bil. Foto: Kim Rune
Bøger er vigtige for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. De har stadig et par flyttekasser stående i Italien, som de skal have med hjem, næste gang de besøger Stefano Nigros hjemland i bil. Foto: Kim Rune

Laver al mad fra bunden

Bortset fra en masse maling stod underetagen stort set som nu, da Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro overtog huset for to år siden. Hist og her har de skiftet en bordplade og en vask, men ellers er forandringerne størst på førstesalen, hvor savsmuldstapet er erstattet af filt, og tæpperne er rykket af og plankegulvet slebet ned.

Udenfor er huset spartlet op og malet, og på sigt skal både tag og badeværelse skiftes.

Det lyse Multiform-køkken var der allerede, og der bruger især Pia Løppenthin Møller en stor del af sin fritid.

- Vi laver meget mad. Der er altid nogen, der er sultne, og Stefano er italiener, og for italienere er mad næsten vigtigere end ilt, siger Pia Løppenthin Møller og griner til sin mand.

Han trækker på skuldrene. Det er sjældent ham, der pusler med hjemmebagte boller og økologiske grøntsager, selv om familien ikke kunne finde på at købe noget, der minder om færdigretter, og laver alt fra bunden.

- Hun laver mad, jeg kigger på. Nogle gange hjælper jeg. Ellers kigger jeg på. Og spiser, siger han med et udtryk, der signalerer stor tilfredshed med rollefordelingen.

Bogreolen er lavet af Ikea-reoler, som parret har fået en tømrer til at skære til, så den passede til væggen. Foto: Kim Rune
Bogreolen er lavet af Ikea-reoler, som parret har fået en tømrer til at skære til, så den passede til væggen. Foto: Kim Rune

Et miks af nyt og gammelt

Det er også Pia Løppenthin Møller, der suverænt står for indretningen, og hun ved, hvordan man mikser et personligt hjem.

- Man kan ikke have en indretning, hvor alt er nyt. Man er nødt til også at have nogle gamle ting. Enten noget, man har arvet, fundet, eller som har historie. Ellers bliver det ikke et personligt hjem, siger hun.

Selv har hun indrettet familiens villa med en blanding af designermøbler, ting hun selv har set muligheder i, og de ting, de bruger. Alt andet ryger ud, og hun gennemgår jævnligt, om der er noget, der ikke længere er nødvendigt. Ellers har tingene det med at hobe sig op.

To af de ting, hun er særligt glad for, er et lille sofabord, der står mellem stringente Poul Kjærholm-stole. Det fandt hun til 100 kroner i Gul & Gratis. Benene kunne hun ikke lide, så dem kasserede hun og fik en smed i byen til at lave understellet, som den tunge marmorplade ligger løst på. Og i vindueskarmen står et andet genbrugsfund; lampen, som hun har skiftet skærmen på.

I det hele taget har Pia Løppenthin Møller en forkærlighed for lamper.

- Det er noget af det vigtigste i en indretning. Da jeg læste på Arkitektskolen for indretningsdesign lærte jeg, at der skal være diffus belysning i alle hjørner og noget praktisk lys over for eksempel borde. Der skal være mange flere lamper, end de fleste tror, siger hun.

Selv er hun enormt glad for Planet Lamp-lampen fra firmaet "Please wait to be seated", for George Nelson-lampen over spisebordet, der er designet i 1949, og for de tre lamper, der hænger sammen i entréen. Dem har hun fundet brugte.

- For et års tid siden fik jeg faktisk lyst til at flytte igen, men det har jeg lagt på hylden. Vi var godt klar over, da vi flyttede den her vej, at man ikke sælger et hus i Glamsbjerg lige så hurtigt som et i Odense. Pengemæssigt er det også den forkerte vej, og skolerne fungerer godt. Vi savner ikke Odense, for vi brugte ikke byen ret meget. Vi gik ikke på museer eller ud at spise. Her har vi fået mere plads, og selv om her er trafik, er her også stille. Vi er kommet ned i gear på den gode måde, siger Pia Løppenthin Møller.

Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet, for det er hende, der står for madlavningen, og hun går op i, at maden er lavet fra bunden og af gode råvarer. Køkkenet er fra Multiform, komfuret fra Smeg og den indbyggede kaffebrygger fra Gaggenau. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet, for det er hende, der står for madlavningen, og hun går op i, at maden er lavet fra bunden og af gode råvarer. Køkkenet er fra Multiform, komfuret fra Smeg og den indbyggede kaffebrygger fra Gaggenau. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller bruger masser af planter i indretningen. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller bruger masser af planter i indretningen. Foto: Kim Rune
Gentagelser er vigtige, og derfor malede Pia Løppenthin Møller hoveddøren svagt lyserød; en farve, der går igen i indretningen. På den måde er det også nemt at forklare, hvor man bor. Foto: Kim Rune
Gentagelser er vigtige, og derfor malede Pia Løppenthin Møller hoveddøren svagt lyserød; en farve, der går igen i indretningen. På den måde er det også nemt at forklare, hvor man bor. Foto: Kim Rune
Træværket er fint dekoreret. Foto: Kim Rune
Træværket er fint dekoreret. Foto: Kim Rune
Da Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro besluttede at flytte ud af Odense, gik de på jagt efter et hus med have. Det har de fundet i Glamsbjerg, hvor de har alt det, de har brug for i hverdagen og samtidig bor tæt på friluftsbadet, som de har brugt meget. Foto: Kim Rune
Da Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro besluttede at flytte ud af Odense, gik de på jagt efter et hus med have. Det har de fundet i Glamsbjerg, hvor de har alt det, de har brug for i hverdagen og samtidig bor tæt på friluftsbadet, som de har brugt meget. Foto: Kim Rune

    Da Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro besluttede at flytte ud af Odense, gik de på jagt efter et hus med have. Det har de fundet i Glamsbjerg, hvor de har alt det, de har brug for i hverdagen og samtidig bor tæt på friluftsbadet, som de har brugt meget. Foto: Kim Rune
Da Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro besluttede at flytte ud af Odense, gik de på jagt efter et hus med have. Det har de fundet i Glamsbjerg, hvor de har alt det, de har brug for i hverdagen og samtidig bor tæt på friluftsbadet, som de har brugt meget. Foto: Kim Rune

    Kaffebryggeren er indbygget og var der, da parret flyttede ind. Selv drikker de begge mest espresso. Foto: Kim Rune
Kaffebryggeren er indbygget og var der, da parret flyttede ind. Selv drikker de begge mest espresso. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet. Hun går op i familiens kost og laver alt fra bunden. Derfor savner de heller ikke en masse fastfood-muligheder i nabolaget, for de ville alligevel ikke bruge dem. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet. Hun går op i familiens kost og laver alt fra bunden. Derfor savner de heller ikke en masse fastfood-muligheder i nabolaget, for de ville alligevel ikke bruge dem. Foto: Kim Rune

    Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune
Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune

    Den tre gange fire meter store sofa er stor nok til, at hele familien kan slænge sig foran fjernsynet samtidig. Der er også god plads til, at alle kan være der, når der er gæster, og det var vigtigt for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. Foto: Kim Rune
Den tre gange fire meter store sofa er stor nok til, at hele familien kan slænge sig foran fjernsynet samtidig. Der er også god plads til, at alle kan være der, når der er gæster, og det var vigtigt for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. Foto: Kim Rune

    Lamper er ekstremt vigtige for indretningen, og man skal faktisk have flere, end de fleste tror. Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Kunstmæssigt går hun først og fremmest op i, om hun kan lide farverne. Foto: Kim Rune
Lamper er ekstremt vigtige for indretningen, og man skal faktisk have flere, end de fleste tror. Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Kunstmæssigt går hun først og fremmest op i, om hun kan lide farverne. Foto: Kim Rune

    På husets førstesal har de udnyttet et gennemgangsværelse til at lave en mini-biograf med gulvtæppe, puder og lange, mørke gardiner. Foto: Kim Rune
På husets førstesal har de udnyttet et gennemgangsværelse til at lave en mini-biograf med gulvtæppe, puder og lange, mørke gardiner. Foto: Kim Rune

    Stafano Nigro nød at kunne cykle på arbejde i Odense, hvor han er cheftræner for elitesvømmerne i Frem Odense. Nu pendler han, ligesom dengang han arbejdede i Schweiz og Italien. Det positive er, at han kører om eftermiddagen og aftenen og derfor slipper for myldretidstrafikken. Foto: Kim Rune
Stafano Nigro nød at kunne cykle på arbejde i Odense, hvor han er cheftræner for elitesvømmerne i Frem Odense. Nu pendler han, ligesom dengang han arbejdede i Schweiz og Italien. Det positive er, at han kører om eftermiddagen og aftenen og derfor slipper for myldretidstrafikken. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro flyttede til Glamsbjerg for at få bedre forhold for deres børn i skoler og daginstitutioner. Som et plus fik de også et større hus med plads til en enorm sofa, hvor hele familien kan slænge sig samtidig. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro flyttede til Glamsbjerg for at få bedre forhold for deres børn i skoler og daginstitutioner. Som et plus fik de også et større hus med plads til en enorm sofa, hvor hele familien kan slænge sig samtidig. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller har fundet det lange spisebord i teak hos en antikforhandler i Middelfart. Lampen er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller har fundet det lange spisebord i teak hos en antikforhandler i Middelfart. Lampen er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune

    Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune
Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune

    Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune
Bordet mellem de to Poul Kjærholm-stole består af en bordplade, som Pia Løppenthin Møller har taget fra et bord, hun købte brugt, og så har hun fået lavet stellet til. På samme måde med lampen i vindueskarmen, som hun har fundet billigt og selv sat en ny skærm på. Foto: Kim Rune

    15-årige Anton har værelse i husets nyeste tilbygning og har indrettet sig med Starwars-fotostat, skateboards og Playstation. Foto: Kim Rune
15-årige Anton har værelse i husets nyeste tilbygning og har indrettet sig med Starwars-fotostat, skateboards og Playstation. Foto: Kim Rune

    15-årige Anton har værelse i husets nyeste tilbygning og har indrettet sig med Starwars-fotostat, skateboards og Playstation. Foto: Kim Rune
15-årige Anton har værelse i husets nyeste tilbygning og har indrettet sig med Starwars-fotostat, skateboards og Playstation. Foto: Kim Rune

    Dekorativ opbevaring af skateboards. Foto: Kim Rune
Dekorativ opbevaring af skateboards. Foto: Kim Rune

    Dekorativ opbevaring af skateboards. Foto: Kim Rune
Dekorativ opbevaring af skateboards. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller har indrettet en lang række butikker. Derhjemme går hun op i, at tingene både er pæne og fungerer. Reolerne er fra Paustian og rummer alle de mapper og ringbind, der skal være plads til, men som mange gerne vil gemme væk. Lampen ved siden af er fra firmaet
Pia Løppenthin Møller har indrettet en lang række butikker. Derhjemme går hun op i, at tingene både er pæne og fungerer. Reolerne er fra Paustian og rummer alle de mapper og ringbind, der skal være plads til, men som mange gerne vil gemme væk. Lampen ved siden af er fra firmaet "Please wait to be seated" og hedder "Planet lamp". Foto: Kim Rune

    Lampen fra Artimide går igen flere steder i huset. Billedet til venstre er fra familiens italienske feriested. Foto: Kim Rune
Lampen fra Artimide går igen flere steder i huset. Billedet til venstre er fra familiens italienske feriested. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller er vild med detaljerne i entréen. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller er vild med detaljerne i entréen. Foto: Kim Rune

    Børneværelserne bliver med mellemrum lavet om, for eksempel når børnene vokser ud af deres senge og skal have en større. Foto: Kim Rune
Børneværelserne bliver med mellemrum lavet om, for eksempel når børnene vokser ud af deres senge og skal have en større. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet, for det er hende, der står for madlavningen, og hun går op i, at maden er lavet fra bunden og af gode råvarer. Køkkenet er fra Multiform, komfuret fra Smeg og den indbyggede kaffebrygger fra Gaggenau. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller bruger meget tid i køkkenet, for det er hende, der står for madlavningen, og hun går op i, at maden er lavet fra bunden og af gode råvarer. Køkkenet er fra Multiform, komfuret fra Smeg og den indbyggede kaffebrygger fra Gaggenau. Foto: Kim Rune

    Lampen over spisebordet er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune
Lampen over spisebordet er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller har fundet det lange spisebord i teak hos en antikforhandler i Middelfart. Lampen er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller har fundet det lange spisebord i teak hos en antikforhandler i Middelfart. Lampen er designet af George Nelson i slutningen af 1940'erne, og Pia Løppenthin Møller har ønsket sig den i mange år. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller har altid interesseret sig for indretning, og hun har også arbejdet professionelt med det. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller har altid interesseret sig for indretning, og hun har også arbejdet professionelt med det. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller har altid interesseret sig for indretning, og hun har også arbejdet professionelt med det. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller har altid interesseret sig for indretning, og hun har også arbejdet professionelt med det. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Lampen her er fra firmaet
Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Lampen her er fra firmaet "Please wait to be seated" og hedder "Planet lamp". Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Lampen her er fra firmaet
Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Lampen her er fra firmaet "Please wait to be seated" og hedder "Planet lamp". Foto: Kim Rune

    Når først Pia Løppenthin Møller er tilfreds med en indretning, laver hun sjældent om i den. Til gengæld rydder hun jævnligt ud i familiens ting for kun at omgive sig med de ting, de rent faktisk bruger. Ellers har de det med at hobe sig op. Foto: Kim Rune
Når først Pia Løppenthin Møller er tilfreds med en indretning, laver hun sjældent om i den. Til gengæld rydder hun jævnligt ud i familiens ting for kun at omgive sig med de ting, de rent faktisk bruger. Ellers har de det med at hobe sig op. Foto: Kim Rune

    Når først Pia Løppenthin Møller er tilfreds med en indretning, laver hun sjældent om i den. Til gengæld rydder hun jævnligt ud i familiens ting for kun at omgive sig med de ting, de rent faktisk bruger. Ellers har de det med at hobe sig op. Foto: Kim Rune
Når først Pia Løppenthin Møller er tilfreds med en indretning, laver hun sjældent om i den. Til gengæld rydder hun jævnligt ud i familiens ting for kun at omgive sig med de ting, de rent faktisk bruger. Ellers har de det med at hobe sig op. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller kan godt lide at finde ting, hun selv kan gøre noget ved. Lampen her har hun fundet i genbrugsbutikken i Glamsbjerg og sat en anden skærm på. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller kan godt lide at finde ting, hun selv kan gøre noget ved. Lampen her har hun fundet i genbrugsbutikken i Glamsbjerg og sat en anden skærm på. Foto: Kim Rune

    Marmorbordpladen er tung og kan derfor ligge løst på det stel, Pia Løppenthin Møller har fået lavet til den. Foto: Kim Rune
Marmorbordpladen er tung og kan derfor ligge løst på det stel, Pia Løppenthin Møller har fået lavet til den. Foto: Kim Rune

    De varme, rødlige nuancer går igen mange steder i huset. Foto: Kim Rune
De varme, rødlige nuancer går igen mange steder i huset. Foto: Kim Rune

    Der er ingen tvivl om, hvilket værelse der er Carlas og Joshuas. Foto: Kim Rune
Der er ingen tvivl om, hvilket værelse der er Carlas og Joshuas. Foto: Kim Rune

    Farvekoordinering på børneværelset. Foto: Kim Rune
Farvekoordinering på børneværelset. Foto: Kim Rune

    Fem-årige Carla har egen butik på sit værelse. Foto: Kim Rune
Fem-årige Carla har egen butik på sit værelse. Foto: Kim Rune

    De lange gardiner i mørke farver er med til at skabe hygge. Foto: Kim Rune
De lange gardiner i mørke farver er med til at skabe hygge. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller var slet ikke i tvivl om, at hun ville have tre lamper til at hænge sammen i entréen, hvor der er højt til loftet. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller var slet ikke i tvivl om, at hun ville have tre lamper til at hænge sammen i entréen, hvor der er højt til loftet. Foto: Kim Rune

    Der er ingen tvivl om, hvilket værelse der er Carlas og Joshuas. Foto: Kim Rune
Der er ingen tvivl om, hvilket værelse der er Carlas og Joshuas. Foto: Kim Rune

    Også hos Joshua er der lange mørke gardiner og mulighed for at skabe en hule. Foto: Kim Rune
Også hos Joshua er der lange mørke gardiner og mulighed for at skabe en hule. Foto: Kim Rune

    Joshua har masser af legetøj, som han har arvet efter sin storebror. Foto: Kim Rune
Joshua har masser af legetøj, som han har arvet efter sin storebror. Foto: Kim Rune

    Lamper er ekstremt vigtige for indretningen, og man skal faktisk have flere, end de fleste tror. Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Kunstmæssigt går hun først og fremmest op i, om hun kan lide farverne. Foto: Kim Rune
Lamper er ekstremt vigtige for indretningen, og man skal faktisk have flere, end de fleste tror. Pia Løppenthin Møller er vild med lamper. Kunstmæssigt går hun først og fremmest op i, om hun kan lide farverne. Foto: Kim Rune

    Den tre gange fire meter store sofa er stor nok til, at hele familien kan slænge sig foran fjernsynet samtidig. Der er også god plads til, at alle kan være der, når der er gæster, og det var vigtigt for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. Foto: Kim Rune
Den tre gange fire meter store sofa er stor nok til, at hele familien kan slænge sig foran fjernsynet samtidig. Der er også god plads til, at alle kan være der, når der er gæster, og det var vigtigt for Pia Løppenthin Møller og Stefano Nigro. Foto: Kim Rune

    Puderne er fra Brandts Indoor og Mark og Waldorf. Foto: Kim Rune
Puderne er fra Brandts Indoor og Mark og Waldorf. Foto: Kim Rune

    Den store bogreol skaber masser af stemning, og så er den bygget af reoler fra Ikea, der er tilpasset væggen. Foto: Kim Rune
Den store bogreol skaber masser af stemning, og så er den bygget af reoler fra Ikea, der er tilpasset væggen. Foto: Kim Rune

    Pia Løppenthin Møller faldt for huset, allerede da hun trådte inde i entréen, hvor der er højt til loftet og flotte udskæringer i gelænderet. De tre lamper, der supplerer hinanden flot, har hun købt brugt. Foto: Kim Rune
Pia Løppenthin Møller faldt for huset, allerede da hun trådte inde i entréen, hvor der er højt til loftet og flotte udskæringer i gelænderet. De tre lamper, der supplerer hinanden flot, har hun købt brugt. Foto: Kim Rune

    De varme gyldne nuancer går igen flere steder i boligen, her dekorativt flankeret af tykke grene. Foto: Kim Rune
De varme gyldne nuancer går igen flere steder i boligen, her dekorativt flankeret af tykke grene. Foto: Kim Rune

    De lange, mørke gardiner er gode til at skabe en huleagtig stemning med. Foto: Kim Rune
De lange, mørke gardiner er gode til at skabe en huleagtig stemning med. Foto: Kim Rune

Se de mange billeder: Æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce