Inspireret af Signe Wennebergs bæredygtige sommerhusbyggeri satte Jette Holm Rosendal sig for to år siden for at bygge et bæredygtigt sommerhus, selv om hun knap kunne slå et søm i og aldrig havde hverken bygget eller renoveret et hus. Hun insisterede på, at det kunne lade sig gøre med udgangspunkt i et typehus, og nu står huset færdigt på en naturgrund med kig til vandet nær Falsled på Sydfyn.

For to år siden kunne Jette Holm Rosendal spille en salme, sy en kjole og skrive en prædiken men knap slå et søm i. Miljøbeskyttelse og klimahensyn handlede mest om at...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.