Allerede som barn elskede Samira Lahlali at lave bolsjer med sin bedstemor i køkkenet. Siden har hun eksperimenteret og forfinet både smagen og teknikken. Nu har hun realiseret sin drøm om at leve af passionen.

Hele køkkenet dufter sødt og lækkert, for Samira Lahlali har sat sukker, glukose og vand over ved høj varme på komfuret, mens hun omhyggeligt følger med i, hvornår...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.