Michael Katz Krefeld faldt pladask for sin Caterham Super Seven, som han har hentet hjem fra Holland og bruger både til almindelig gadekørsel og til baneløb. - For mig handler det om fokus. Når jeg kører i den, lukker jeg alt andet ude, og jo mere jeg koncentrerer mig om kørslen, jo mere slapper jeg af fra resten af mit liv, siger den prisbelønnede krimiforfatter. Han er aktuel med "Pagten", den femte bog i serien om privatopdageren Ravn, og tænker altid meget over sine karakterers biler.

Udstødningen brummer potent. Vi ligger lavt i københavner-trafikken. Presset bagud i bløde lædersæder med racerselerne spændt stramt blandt lastbiler og lyskryds og med...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.