Mette Hanghøj og Mikkel Wehner Kjær solgte deres gennemrenoverede og 170 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro for at flytte til Søllinge, hvor de med hjælp fra arkitekter og håndværkere skal i gang med at renovere den tidligere præstegårdpræstegård. Den skal være rammen om et mindre stresset og mere frit familieliv, og de håber, at arbejdet med deres drømmebolig bliver et pragteksempel på, hvordan man renoverer en fredet ejendom. Base Bolig følger processen. Her er første afsnit i serien om præstegårdsfamilien.

Havedøren står åben, selv om regnen siler ned, og et sted mellem utallige gamle frugttræer trisser to-årige Hugo rundt i gummistøvler og pludrer med sut i munden. Nogle...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.