For seks år siden ændrede en skovtur i Køge Thomas Laursens liv, og i dag lever han af at samle vilde urter, bær, svampe, myrer og spiselige planter til en række af Danmarks bedste restauranter. Selv om sæsonen synger på sidste vers, er der stadig noget at komme efter i naturens spisekammer.

Orangemyren spræller mellem tommeltot og pegefinger. Jeg har lige spottet den på vej ned ad en barket træstamme. Den har hvide striber på ryggen som en indikator for, at...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.