Opskrift: Krabbekløer

Krabbekløer er en simpel ret at tilberede. Man kan også bruge kødet koldt i salater. Det bedste råd, når man spiser skaldyr, er, at man ikke skal være bange for at få fedtet fingre. Foto: Chresten Bergh

Opskrift: Krabbekløer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

5-6 krabbekløer pr. person alt efter størrelse som en hovedret med tilbehør til.

Taskekrabbekløer kan som regel købes ved fiskemanden, ellers kan de nok hjælpe dig med at bestille dem hjem.

Fremgangsmåde:

Krabbekløerne skylles og renses under koldt vand.

Kog rigeligt med vand op i en gryde, tilsæt salt og krydderier. Vi anbefaler dild og citron i rigelige mængder.

Krabbekløerne koges i 5-6 minutter alt efter størrelse. De må endelig ikke koge for længe, så bliver de gummiagtige.

Tag krabbekløerne op af det kogende vand med det samme.

De kan spises varme eller køles af og nydes kolde.

Til at knække kloen kan du bruge en god gammeldags nøddeknækker eller give dem et par knæk med en træskaftet kniv.

Krabbekløerne serveres med godt brød eller de hjemmelavede fritter, en simpel grøn salat, grillet citron og hvidløgsmayo.

Opskrift: Krabbekløer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce