Som teenager var operaens vidunderdreng Kasper Holten et genert hjernemenneske, der havde svært ved at udtrykke sine følelser og relatere til det modsatte køn, men teatrets verden var som et laboratorium for menneskelig adfærd for ham. Her talte man om følelser og rørte ved hinanden. - Det gjorde mig mere udadvendt og glad, men den slåskamp jeg havde oplevet inde i mig selv, er stadig den kamp jeg arbejder med i teaterlaboratoriet, siger Kasper Holten, der har forladt chefjobbet i London og er aktuel som instruktør af musicalen "Book of Mormon" på Det Ny Teater.

Kongesalonen på Det Ny Teater maltrakterer ethvert optræk til dovenskab eller ligegyldighed. Stuk, forgyldninger, lange gardiner og skæret fra en stor prismelysekrone...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.