Kalkun i fad

Foto: Skovdal.dk

Kalkun i fad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad skal man så finde på her midt om vinteren? Vi kaster os ud i noget kalkunbryst.

1 kalkunbryst

1 glas grøn pesto

2 pakker bacon

750 g tomater

2 dåser flåede hakkede tomater - gerne med hvidløg

1 pakke frisk pasta

50 g smør

Frisk basilikum

Først smøres kalkunbrystet ind i grøn pesto. Derefter binder det ind i bacon.

Fyld tomaterne i et ovnfast fad og hæld de flåede hakkede tomater over.

Læg brystet ovenpå. Pak fadet ind i sølvpapir og sæt det i ovnen ved 100 grader.

Lad det stå i ni timer i ovnen.

Kog pasta som anvist på pakken og vend smør i den varme og afdryppede pasta.

Spis kalkunen sammen med pastaen og tomaterne. Pynt med basilikum.

Kalkun i fad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce