Da Mads Brix Baulund en efterårsmorgen for halvandet år siden fik et ildebefindende på Vesterport Station, ændrede det på et øjeblik hans liv. Før ulykken var han goalball-spiller på eliteplan, og i minutterne og timerne efter ulykken satte han sig som mål at løbe maraton, men proteserne driller, og hvem er man så, når man ikke har noget at sætte i stedet for sport, som har fyldt så meget hele livet?

Mads Brix Baulund vågnede op, da toget larmede forbi lige ud for ham. Han lå for enden af perronen på Vesterport Station i København og rodede rundt på jorden. Smerterne...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.