Inges Køkken: Minitærter med nødder

Foto: Skovdalnordic.com

Inges Køkken: Minitærter med nødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har jo i bageskole i marts, så derfor skal vi igennem lidt forskelligt bagværk af den søde slags.

I sidste uge havde vi vandbakkelser i anledning af fastelavn, og nu skal vi lave små tærter i denne uge.

Disse er meget sprøde og porøse, men smager dejligt.

Det er lettest at bage i silikoneforme, men det kan selvfølgelig også lade sig gøre i gammeldags metalforme.

Mørdej:

140 g smør

225 g mel

½ tsk. kardemomme

3 spsk. sukker

1 lille æg

Fyld:

50 græskarkerner

50 g mandler

50 g hasselnødder

2 æg

100 g sukker

1 knivspids stødt fennikelfrø

Smuldr smørret i melet blandet med kardemomme.

Tilsæt sukker og æg og saml dejen. Læg den på køl i 15 minutter.

Bland fyldet til tærterne.

Del dejen i otte og pres den ud i små silikoneforme. Fordel fyldet i tærterne og bag i ovnen i cirka 25 minutter ved 175 grader.

Afkøl kagerne på en rist.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com

Inges Køkken: Minitærter med nødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce