Guide: Sund, smækker og stærk krop

Epsom Salt. Forkæl dig selv med et varmt karbad i vinterkulden. Epsom Salt er både badesalt, kosttilskud og bodyscrub i et. Har en beroligende virkning på nervesystemet og virker samtidig udrensende på huden og vævet. Bruges også til fodbad til at lindre ømme og trætte fødder. Indeholder magnesiumsulfat, som kan absorberes af huden og reducere inflammation i kroppen. Er 100 procent økologisk. 65 kroner. Kan købes i helsekostforretninger.

Guide: Sund, smækker og stærk krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Januar er måneden, hvor du skal være ekstra god ved dig selv. Spis anti-inflammatorisk kost af rene økologiske råvarer og minimer indtagelsen af forarbejdet mad. Spis farverige grøntsager og nødder og frø, men også fisk og en masse superfood. Superfood er mad, som har et så højt som muligt ernæringsmæssigt værdifuldt indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre gode ting og sager.

Men husk, at livet skal nydes og være sjovt, så undgå at blive for fanatisk.

Jurlique Herbal Recovery advanced serum. Er fyldt med effektive planteekstrakter og vitaminer. Modvirker de fine linjer i huden og er effektiv mod dehydreret og træt hud. Antioxidanter og vitamin E hjælper med at beskytte huden mod miljømæssig stress og giver en mere jævn og strålende hud.
Set til 470 kroner i Magasin.
Jurlique Herbal Recovery advanced serum. Er fyldt med effektive planteekstrakter og vitaminer. Modvirker de fine linjer i huden og er effektiv mod dehydreret og træt hud. Antioxidanter og vitamin E hjælper med at beskytte huden mod miljømæssig stress og giver en mere jævn og strålende hud. Set til 470 kroner i Magasin.
Dr. Lipp. Et britisk kultprodukt, der endelig er kommet til Danmark. Er et naturligt lanolin­produkt. Et multi­produkt til highlight på kindbenene, til at lindre ømme brystvorter efter amning, til at hele neglebånd og små rifter samt som lipgloss, der holder mange timer. Et sundt alternativ til eighthourcremen. Egner sig til at putte på og omkring næsen til at lindre rød og øm hud i forbindelse med forkølelse.
125 kroner i Magasin og i Matas.
Dr. Lipp. Et britisk kultprodukt, der endelig er kommet til Danmark. Er et naturligt lanolin­produkt. Et multi­produkt til highlight på kindbenene, til at lindre ømme brystvorter efter amning, til at hele neglebånd og små rifter samt som lipgloss, der holder mange timer. Et sundt alternativ til eighthourcremen. Egner sig til at putte på og omkring næsen til at lindre rød og øm hud i forbindelse med forkølelse. 125 kroner i Magasin og i Matas.
Bioderma Sensiobio H2O-rensevand. Er fransk mærke, der forhandles på de franske apoteker og nu også i Danmark. Det reneste, du kan byde din hud. Et all in one-produkt, der uden brug af vand renser huden både dybt og skånsomt. Er skabt til at tiltrække sig urenheder og binde dem i vat­rondellen. Er perfekt til sensitiv hud. Kan også bruges som rens til dine makeuppensler.
119 kroner på de fleste apoteker.
Bioderma Sensiobio H2O-rensevand. Er fransk mærke, der forhandles på de franske apoteker og nu også i Danmark. Det reneste, du kan byde din hud. Et all in one-produkt, der uden brug af vand renser huden både dybt og skånsomt. Er skabt til at tiltrække sig urenheder og binde dem i vat­rondellen. Er perfekt til sensitiv hud. Kan også bruges som rens til dine makeuppensler. 119 kroner på de fleste apoteker.
Vitamun. Multivitamin med ekstra guf til imunforsvaret. Ud over de
Vitamun. Multivitamin med ekstra guf til imunforsvaret. Ud over de "klassiske" vitaminer og mineraler indeholder Vitamin også 10 særlige urter. Disse sikrer en daglig tilførsel af plantestoffer og antioxidanter. Går sammen med en sund livstil ind og styrker immunforsvaret. Blev kåret til Årets Kosttilskud 2012. 237 kroner i helsekostforretninger og i Matas.
Kokosolie. Jeg har en kokosolie stående i køkkenet og en på badeværelset. Kokosolie forbedrer immun­forsvaret, bekæmper inflammation i kroppen, er god mod uren hud, giver mere energi, bedre stofskifte, forbedrer hjernens sundhed og hukommelse, forebygger Alzheimer og gør maden mere nærende. Og så smager kokosolie fantastisk. Olien findes smagsneutral til dem, der vil nyde egen­skaberne, men ikke ønsker smagen. Det er min erfaring, at smagen af kokos er meget minimal i tilberedningen af mad.
Koldpresset økologisk kokosolie fra Naturli' forhandles blandt andet i Føtex til 19,95 kroner.
Kokosolie. Jeg har en kokosolie stående i køkkenet og en på badeværelset. Kokosolie forbedrer immun­forsvaret, bekæmper inflammation i kroppen, er god mod uren hud, giver mere energi, bedre stofskifte, forbedrer hjernens sundhed og hukommelse, forebygger Alzheimer og gør maden mere nærende. Og så smager kokosolie fantastisk. Olien findes smagsneutral til dem, der vil nyde egen­skaberne, men ikke ønsker smagen. Det er min erfaring, at smagen af kokos er meget minimal i tilberedningen af mad. Koldpresset økologisk kokosolie fra Naturli' forhandles blandt andet i Føtex til 19,95 kroner.

Guide: Sund, smækker og stærk krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce