Gryderet til gæster


Gryderet til gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav en gryderet, der passer sig selv i ovnen i ni timer

Nogle gange har vi møder direkte efter arbejde, så derfor lavede vi denne ret en lidt presset dag i december. Derudover har jeg besluttet mig for, at min gode medarbejder Jonas skal lære at lave lidt mad. Så det skal vi lege med de næste par uger, forestiller jeg mig, når han skal fotografere opskrifterne.

Jonas' søde kone, Gitte, er begyndt på arbejde efter endt barsel med deres lille dreng nummer to. Så nu er det vel mest fair, at han også laver mad indimellem.

1,5 kg cherrytomater

300 g fintsnittet porre

500 g gulerødder

1 kvist rosmarin

1 gren laurbær

1,5 kg svinemørbrad

2 dl vin

1 dl fond

Salt og peber

Skær mørbraden i store stykker (chunks). Svits dem kort på panden og krydr med salt og peber.

Læg de skyllede tomater og de snittede porrer i bunden af en gryde.

Læg krydderurter ovenpå og slut af med kødet.

Tilsæt vin og fond.

Sæt gryden i ovnen om morgenen ved 90 grader.

Lad det stå i cirka ni timer.

Spis kartoffelmos eller salat til.

Gryderet til gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce