Til at begynde med, havde René Hansen (t.v.) og Nicki van Roon (t.h.) ingen planer om at stifte virksomhed. De byggede bare de møbler, de selv havde brug for, men ret hurtigt viste det sig, at de med deres enkle løsninger på simple hverdagsprodukter ramte noget, der var efterspørgsel efter. Nu har de på fire år taget virksomheden så vidt, at de er på jagt efter en investor. Foto: Axel Schütt

Eksklusive møbler til simple hverdagsproblemer

Møbeldesignerne Nicki van Roon og René "Rahn" Hansen begyndte på fritidsbasis at bygge møbler, da de manglede til deres egen lejlighed. Dengang byggede de af genbrugstræ, som de hentede på deres budcykel, men hurtigt viste det sig, at de ramte bredt med deres æstetiske løsninger på praktiske hverdagsproblemer. Nu er de på jagt efter en investor.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Blå bog
Roon & Rahn blev grundlagt i 2014 af Nicki van Roon, 30, der har en bachelor i visuel kommunikation og kommer fra Fredericia, og René "Rahn" Hansen, 29, der har en kandidat i industrielt design og kommer fra Middelfart.

De lærte hinanden at kende gennem fælles venner under Roskilde Festival i 2012 og begyndte efterfølgende at hænge ud sammen, da de en periode begge var i praktik - i to forskellige virksomheder - i Aarhus.

Efterfølgende flyttede de sammen og begyndte på fritidsbasis at bygge møbler til sig selv. Siden har virksomheden udviklet sig voldsomt, og den er nu et sted, hvor de er på jagt efter investorer og partnere, der kan være med til at tage Roon & Rahn skridtet videre.

Læs mere på www.roonrahn.com.