Nogle gange gentager historien sig, uden man kan gøre noget ved det. Andre gange stopper man sin egen historie og ændrer dens spor ved at tage en beslutning. Som ikke at ville tale dårligt om sin søns far, som ens egen mor gjorde.

Københavnertøsen, hip-hopanmelderen, feministen og Politiken-debatredaktøren Ditte Giese lever midt i forsøget på at skabe en lykkelig sammenbragt familie, som den hun selv voksede op i. Vi følger hendes 39-årige historie gennem et kvindekollektiv i København til villavej på Amager og et vasketøjsstativ fyldt med boxershorts i alle nuancer af marine.

De har ikke fingre nok til at tælle alle de navne, de remser op. Farfar og farmor. Morfar og Jusser. Bedstefar Mads og Marie. Mormor, der godt nok ikke er der mere. Far...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Limkilde_Anja_(2015)_015

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.