Royal Copenhagens årlige juleudstilling byder på seks borde dækket med kærlighed, magi, fantasi og smadret porcelæn. Det er seks balletdansere fra Den Kongelige Ballet, der har dækket bordene, som tager publikum med gennem Royal Copenhagens forskellige produkter og gennem stemninger og universer, der er lige så forskellige som danserne selv. Der er fællesskab, glamourøs kærlighed, traditionsrig jul og ung, eklektisk fest foruden den mørke, vrede og ødelagte jul.

Klik dig igennem billedgalleriet øverst i artiklen og bliv inspireret til julebordet.

Oplev juleudstillingen

Siden 1963 har Royal Copenhagen pyntet og udstillet juleborde. Gennem årene har både kendte, kongelige og andre kreative mennesker været inviteret indenfor til at dække et julebord, som udstillingens besøgende kunne lade sig inspirere af. 

Udgangspunktet er Royal Copenhagens porcelæn og borddækkernes fantasi. 

Udstillingen kan opleves i Royal Copenhagens butik på Amagertorv 6 i København. Udstillingen er åben frem til 31. december. 
  • Limkilde_Anja_(2015)_015

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.