Det kræver hårdt arbejde og stor tålmodighed at slå igennem som ung designer, og mange bliver boende i den et-værelses lejlighed, udskyder drømmen om familie og lever som studerende. Det ville Christian Troels ikke. Han ville have både hus, børn og bil, og derfor har han de senere år arbejdet mere for andre end for sig selv. Nu satser Odense-designeren imidlertid alt på sine egne idéer igen, netop som han er aktuel med lampen Macaroon.

Der er god kaffe på kanden og snasket brunsviger mellem skitser, ufærdige prototyper og inspirations-dingenoter på kontoret hos Christian Troels, men vi taler også om...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.