Jette Frölich husker tydeligt, hvordan hun som purung ville være uafhængig af en mand og hans husholdningspenge, som hun så sin mor få af sin far. Derfor insisterede hun på at tage en uddannelse, og da hun efter tre år i Teheran, hvor hendes daværende mand var udstationeret, kom hjem, stiftede hun sit eget firma. Som 77-årig designer hun stadig nye kollektioner og holder julestue i sit eget hjem hver dag tre uger i træk. Mød den energiske kvinde, der aldrig får nok af julen.

Da Jette Frölich i 1969 landede i Teheran første gang, fik hun et af de syn, hun absolut måtte handle på. Op mod den mørke nattehimmel så hun to minareter stå som...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.