Når man kører ind på Langelandsfestivalen vil man blive mødt af et "motorvejen slutter her"-skilt på Krageholmvej 42, som 65-årige Tony Arildslund har lavet for at tage lidt pis på det hele.

Kragholm: 65-årige Tony Arildslund bor på Krageholmvej 42, hvor der netop er blevet lavet en ny og bredere vej, så de mange festivalgængere kan komme nemmere ind og ud på pladsen.

- Det er den her vej, at alle biler og campingvogne kommer ind af, når de skal ind på teltarealerne og ud igen. Den vej der var her før, var simpelthen så dårlig - de mange festivalgængere og de store landbrugsmaskiner har taget hårdt på vejen i årenes løb, så det er meget dejligt, at den er blevet lavet, siger han.

65-årige Tony Arildslund er lidt af en spøgefugl, og derfor har han valgt at sætte et "motorvejen slutter her"-skilt op foran sit hus.

- Nu har vi fået den her fine vej og så er måske nogen, der bliver fristet til at køre stærkt, så jeg tænkte, at jeg ville tage lidt pis på det. Jeg kan se det sjove i alt - bøgerne Practical Joke 1 og 2 er en bibel for mig. Sådan noget holder jeg meget af, siger Tony Arildslund, der selv har malet skiltet.

  • Af: