Weber afvikler tre dages kursus på Langelandsfestivalen. Her kan inspiration til grillmaden hentes, inden der bliver tryk på musikken.

Rudkøbing: Der er alle muligheder for at blive grillet under dette års Langelandsfestival. Er det ikke solen eller de mange promiller, så kan danskerne foretrukne grill fra Weber klare resten. Den amerikanske grill ruller ind på festivalpladsen med pavilloner, et stort udvalg af forskellige modeller samt grilltilbehør og alskens råvarer.

Det sker i dagene fra 23.-25. juli.

Kursus i grillens væsen

På grillkurset underviser Webers certificerede grillinstruktør publikum i de basale grillteknikker og -metoder. Kursisterne hjælpes i gang med at tilberede årstidens bedste retter. Undervejs er der smagsprøver fra grillen, og alt, hvad deltagerne tilbereder i løbet af kurset, skal selvfølgelig spises. Kursister på festivalen får opskrifter, et forklæde og et kursusbevis med hjem.

Prisen er 349 kroner pr. deltager, og inspirationen hentes, inden festivalen for alvor går i gang. Der bliver en introduktion til grillmetoder på kul- og gasgrill. Kurset indeholder også en kort gennemgang af Webers nyeste grill og tilbehør. Men også undervisning i at tilberede sommerretter på grillen. /EXP