Rudkøbing: Milkshakes, iskaffe, frozen shakes, nachos, og sunde panini med fuldkornsbrød og litervis af gode, sunde friskpressede juicer. Alt det kan man nyde hos Bob's i Børnelandet under hele Langelandsfestivalen.

- Langelandsfestivalen vil gerne have et lidt anderledes og lidt sundere alternativ i Børnelandet, end der tidligere har været - de synes, der trængte til noget fornyelse, så derfor flytter vi Bob's til Børnelandet på Langelandsfestivalen, siger Trine Bjerglund, der ejer Bob's sammen med Sisse Bach.

Langelandsfestivalen vil gerne have et lidt anderledes og lidt sundere alternativ i Børnelandet, end der tidligere har været - de synes, der trængte til noget fornyelse, så derfor flytter vi Bob's til Børnelandet på Langelandsfestivalen. Trine Bjerglund.

Bob's i Svendborg holder også åbent under hele festivalen.

- Vi synes, det er mega fedt, at vi skal være i Børnelandet. Det passer lige til vores koncept, som er det sunde alternativ - selvom vi ligger i Børnelandet, kan vi jo appellere til hele familien, da det ikke kun er børn, der kommer der - der skal også være noget til de voksne, siger Trine Bjerglund.

  • Af: