Kajaktur til kulturhistorien

Odense Bys Museer og Langelands Museum arrangerer kajaktur til kulturhistoriske punkter. Privatfoto

kajaktur til kulturhistorien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindelse Nor: Det fynske Øhav blev skabt under en stor havstigning i ældre sten­alder for omkring 7000 år siden. Tilbage stod bakkerne - øhavets mange øer, hvor livet fortsatte, nu præget af havet. Lindelse Nor rum­mer flere undersøiske stenalderpladser, og på en kajaktur kan man komme med ud i området og se spor fra middelalderen og herregårdene.

Det er Odense Bys Museer, der står bag kajakturen, der finder sted lørdag 4. august kl. 9. Temaet er "Både og borge omkring Lindelse Nor". Undervejs fortælles om "folkevogne" og "gråspurve" - smakkejoller, små jagter og fær­ger, der bandt samfundene i Øhavet sammen.

Turen er en heldagstur fra Rudkøbing til Lindelse Nor og retur med pauser. Turen forventes afsluttet kl. 17 og foregår i samarbejde med Langelands Museum. Turen er 20 km og ledes af museumsinspektør Jakob Tue Christensen, og man medbringer selv kajak, madpakke og drikkelse.

Svømmevest og spraydeck er obligatorisk, og turen kræver færdigheder på EPP 2-niveau. Tilmelding og betaling skal ske til Odense Bys Museer. Ændringer kan forekomme i tilfælde af dårligt vejr.

kajaktur til kulturhistorien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce