Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Big Fat Snake til Bagenkop

BAGENKOP: Desværre var der en fejl i omtalen i lørdagsavisen af den næste forårsfest i Bagenkop. Vi skrev, at Danser Med Drenge skulle være årets hovednavn, men det er forkert, hvad forårsfestens stamgæster vil vide. Danser Med Drenge spillede nemlig i år. Næste år kommer et andet populært navn fra den danske rock-elite, Big Fat Snake, fortæller Bjarne Nielsen fra Bagenkop By- og Havnefest, der står for arrangementet sammen med borgerforeningen og idrætsforeningen. Forårsfesten finder sted lørdag den 5. april, og billetsalget begynder den 10. november. Selv om det kan synes i god tid, er det en god idé at være tidligt ude, hvis man vil sikre sig en billet, siger Bjarne Nielsen. I fjor blev billetterne nemlig solgt på bare en halv time.

Røg i privaten hos bageren

LOHALS: At der er gang i ovnen i et bageri, burde ikke være noget, brandvæsenet skal tage sig af. Men det gjorde Falck nu alligevel, da man her til morgen fik et alarmopkald fra Hedos Bageri i Lohals. Byens brandvagt rykkede ud, og det viste sig at dreje sig om en røggaseksplosion i en brændeovn i privaten. Beboerne, Helle Hansen og Dorthe Andersen, er ikke kommet noget til, og der er ifølge Rudkøbing Politi ikke sket skader på stuen udover, at der er sort af sod på væggen og loftet omkring brændeovnen.

Snart kendelse i Botofte-sag

TULLEBØLLE: Jordfordelingskommissionen for Region Syddanmark holder torsdag den 8. november offentligt møde på Tullebølle Kro for at få afklaret en jordfordeling mellem ti ejendomme ved Botofte. Mødet holdes som et led i natur- og miljøsagen ved Botofte Skovmose. Ejerne af de ti ejendomme er blevet indkaldt til mødet, hvor der vil blive afsagt kendelse.

Tullebølle Kro, torsdag 8. november kl. 11

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce