Yasmin skrev et færgeeventyr til sin fætter

Yasmin Jensen skrev en vinderhistorie, og nu skal hun sammen med klassekammeraterne i 4. klasse på Humble Skole på færgetur til Lolland.
Foto: Erik Jørgensen

Yasmin skrev et færgeeventyr til sin fætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langelandsfærgen udskrev en lille konkurrence, og nu skal 4. klasse på Humble Skole ud at sejle en tur

Humble: Og vinderen er ..:

Yasmin Jensen, 4. klasse, Humble Skole.

Hun skrev en ”Ferry Tales” og vandt en rejse med hele klassen tur/retur med færgerne ”Langeland” og ”Lolland” mellem Spodsbjerg og Taars.

- Jeg skrev et brev til min fætter, Anton, der bor i Köln i Tyskland, fortæller en glad og stolt Yasmin, da Fyns Amts Avis overrasker hende og klassekammeraterne med den glade nyhed i et frikvarter fra lærerlockouten på Humble Skole.

Konkurrencen var udskrevet af Langelandsfærgen for børn i alderen 9-12 år.

Opfordringen, eller måske snarere udfordringen, lød, at de skulle skrive deres yndlingshistorie om ”alle de sjove, skøre og fede ting”, de oplever dér, hvor de bor.

Fyns Amts Avis’ Langelandsredaktion lagde spalte-plads til konkurrencen og modtog seks yndlingshistorier.

Én skulle jo vinde, og det blev så Yasmin Jensen, der skrev et brev til sin fætter, Anton, om alle de ting, de skal nå, når han kommer og besøger hende i sommerferien.

Hun skriver:

Kære Anton

Tak for din hilsen. Det lyder som om, I har det godt i Köln, og dejligt at I kommer til Langeland til sommer og tager færgerne til Lolland-Falster og prøver de nye færger mellem Taars og Spodsbjerg.

De hedder ”Langeland” og ”Lolland”.

Jeg glæder mig til at vise dig mange spændende og sjove ting på Langeland - nu skal du bare høre ...

I skal alle bo i et dejligt sommerhus på Ristinge, og jeg foreslår, at vi alle tager en tur til Skovsgaard, hvor du kysser frøen, og så skal du bare se, hvad der sker ... Hvis der ikke kommer en prins eller en prinsesse og viser os rundt, så tager vi et net og fanger flere frøer og små, spændende dyr. Regner det, så går vi en tur på slottet - måske spøger det lidt.

En anden dag tager vi cyklerne og cykler ud for at besøge de vilde heste og måske har de fået føl ...

Vi tager badetøjet med og finder en af de rigtig gode badestrande, hvor vi får en dukkert og spiser en stor is med Tivolikrymmel. Stranden, som du bor ved, Ristinge, er også lækker.

Hvis det regner - så tager vi regntøjet på og gummistøvler - en tur til stranden ved Ristinge, hvor vi samler masser af smukke rullesten. På cykelturen hjem til dit sommerhus besøger vi lige en langdysse - mange meget store sten, hvor der en gang har været begravet en høvding.

Uha, det er uhyggeligt og husk din lommelygte ...

Kærlig hilsen

Yasmin

Yasmin skrev et færgeeventyr til sin fætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce