Ida Friis fra "Inspired By Langeland" bag helt ny idé. Vil sælge pakkerejser til turister.

LANGELAND: Ud i den langelandske natur, til fods eller på cykel, sansende de mange oplevelser, og med en guide.

Det er hovedtrækkene i en helt ny idé, som Ida Friis er i gang med at realisere via firmaet "Inspired By Langeland".

- Vi vil lave guidede ture på Langeland. Til at starte med er det guidede sanse-cykelture, som senere også bliver til guidede sanse-vandreture. Alle, der kan lide at cykle, kan være med på turene, dog er der en minimumsalder på 10 år. Vi kører i et roligt tempo, og holder pauser undervejs. Der er to ture at vælge imellem til at starte med, en kort på 12 km, og en længere på 27 km, fortæller Ida Friis.

Ida Friis

Ida Friis er 34 år og mor til Maise på 10 år.Uddannet detailslagter, prof. bach. i ernæring og sundhed, mindfulness instruktør, fys. massør og healer. Medforpagter af Skovsgård cafeen i 2000. Ejer af Nordenbro Kontantforretning i 2006 - 2009.

Ida Friis har de sidste 8 år været selvstændig erhvervsdrivende som fys. massør, samtidig med at hun løbende har taget flere uddannelser.

Hun fortsætter med at tilbyde behandlinger på Ourevej 3b i Tryggelev, hvor der fremover vil være kontor og butik.

 

De guidede cykelture starter fra "den gamle skole" i Tryggelev ved kirken. Her kommer der fra skolernes sommerferie også til at være en lille butik, der sælger langelandske souvenirs og andre ting.

- I løbet af sommeren udvider vi med bed and breakfast på Kaballegaard i Nordenbro. I vores bed and breakfast bliver der både "almindelige" værelser, men derudover også en trætophytte, hvor man altså kommer endnnu tættere på naturen. Dertil hører naturligvis udendørs bruser og vildmarksbad. Vi har indtil videre samarbejde med en bed and breakfast i Rudkøbing, således at vi kan begynde at sælge pakkerejser til med cykel og vandreturister - det betyder at de kan booke f.eks. tre dage på Langeland, med overnatning, baggage transport og et kort med enten cykel og vandreture

- Vi har på Langeland den lækreste rå natur, flotte udsigstpunkter, fred og ro, få minutter til vandet uanset hvor man befinder sig - det er ren luksus. Lige præcis fred og ro er en stor efterspørgsel mange andre steder i landet, og vi har det i ubegrænsede mængder, fortsætter Ida Friis.

Vi har på Langeland den lækreste rå natur, flotte udsigstpunkter, fred og ro, få minutter til vandet uanset hvor man befinder sig - det er ren luksus. Lige præcis fred og ro er en stor efterspørgsel mange andre steder i landet, og vi har det i ubegrænsede mængder.

Ida Friis

Senere på året kommer der også en yoga instruktør uddannelse på, da Inspired by Langeland også skal udbyde yoga-ferie, yoga på stranden, bl.a i Bagenkop.

Vi gør det her, fordi det er så vigtigt at have det sjovt, og dele det man nyder at lave med andre mennesker, derudover kommer det til at skabe arbejdspladser, tilføjer Ida Friis.

  • fyens.dk