Torvet i Rudkøbing blev fyldt af omtrent 80 demonstranter, der ville vise støtte til kampen mod lukning af sygehusafdelinger i Svendborg.

En svinestreg. Det mener Frank Lundstrøm, Ristinge, det er, at lukke den fødeafdeling, hvor hans kone har født fem børn.

- Jeg har kørt til Svendborg fem gange med en kone i voldsomme veer. Det ville være umenneskeligt at skulle køre helt til Odense, siger Frank Lundstrøm, der har iført sig en grisehat i demonstrationens anledning.

Enig er Rasmus Guldsmed, Rudkøbing, der er træt af, at politikerne skærer ned på sygehusafdelinger, på børn og på ældre.

- I stedet bruger de pengene på undersøgelser og alt muligt andet, siger han.

Langelands borgmester Bjarne Nielsen (V) og kommunalbestyrelsesmedlem Tommy Bredal Storgaard (EL) talte til demonstrationen.

Læs mere i Fyns Amts Avis lørdag.

  • Limkilde_Anja_(2015)_015

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.