Underskriftindsamler føler sig hængt ud af formand for Lindelse Sognegård

Der er ikke meget at fejre i Foreningen Lindelse Sognegård for tiden. En gruppe borgere har samlet 340 underskrifter ind for at indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Ifølge formanden Eva Terndrup skyldes det et ønske om at vælte hende af pinden. Arkivfoto.
Foto: Yilmaz Polat

Underskriftindsamler føler sig hængt ud af formand for Lindelse Sognegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kamma Brylle fra Lindelse føler sig hængt ud af formanden­ for Lindelse Sognegård. Formand Eva Terndrup afviser beskyldningerne. I aften, onsdag, vil Kamma Brylle aflevere 340 underskrifter som har til formål at indkalde til ekstraordinær generalforsamling

Kamma Brylle, der står bag en underskriftindsamling i Lindelse, føler sig hængt ud af formanden for Foreningen Lindelse Sognegård, Eva Terndrup.

I løbet af de seneste måneder har tre bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant forladt bestyrelsen for Lindelse Sognegård på grund af formanden Eva Terndrup, som de er utilfredse med.

Underskriftindsamlingen blandt medlemmerne har en lille gruppe stået for, og den har til formål at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i sognegården.

Ifølge Eva Terndrup skyldes det, at gruppen vil vælte hende af pinden. Men det afviser Kamma Brylle.

Kamma Brylle: - Eva Terndrup trækker tiden

- Da vi samlede underskrifterne ind, var det ikke for at vælte formanden. Vi mente, at bestyrelsen var for lille til at fungere ordentligt og var utilfredse med, at medlemmerne blot fik en besked om, at de ville blive orienteret sidst på året på et medlemsmøde. Derfor ville vi have en ekstraordinær generalforsamling, siger Kamma Brylle, som beskylder Eva Terndrup for at trække tiden ud bevidst med hensyn til at modtage underskrifterne, så hun kunne få overtalt folk til at trække underskrifterne tilbage.

Eva Terndrup: - Vi skal have tid til at gennemgå underskrifterne

- Sludder og vrøvl. De har hele tiden kørt med en skjult dagsorden om at vælte mig af pinden, og jeg har ikke bevidst trukket tiden ud. Jeg kan jo ikke bare modtage underskrifterne og så er det det. Vi bliver nødt til at sidde sammen og have ordentlig tid til at gennemgå underskrifterne, og der foreslog jeg onsdag (i dag, red.) hvor flere havde tid, siger Eva Terndrup.

Kamma Brylle fortæller også, at hun er rasende over, at Eva Terndrup beskylder hende for at dukke op i den lokale købmand, hvor Eva arbejder, for at give hende underskrifterne tirsdag i sidste uge, imens der var andre kunder til stede.

- Det er løgn fra Evas side. Jeg dukkede op i butikken, ja, men det var kun, fordi jeg i flere dage havde forsøgt at få fat i hende over telefonen uden held. Så gik jeg hen i butikken og ventede bevidst til der ikke var flere kunder, før jeg gik hen til Eva. Jeg er et ordentligt menneske, og folk der kender mig ved, at jeg aldrig kunne finde på at skabe mig på den måde, Eva beskriver, siger Kamma Brylle.

Eva Terndrup afviser Kamma Brylles forklaring.

- Kamma havde ganske rigtigt ringet til mig adskillige gange den formiddag, men jeg var som sædvanlig på arbejde. Hun nåede at komme i butikken inden middag, så jeg så ikke hendes opkald før senere. Jeg har før gjort hende og andre opmærksomme på, at jeg træffes om aftenen. Der var andre til stede i butikken, da hun kom. Kirsten, som kunden hedder, grinte lidt af situationen, fordi Kamma var ubehøvlet og gik uden at svare mig på, hvorvidt vi havde en aftale onsdag klokken 19 (i aften red.), fortæller Eva Terndrup.

Underskriftindsamler føler sig hængt ud af formand for Lindelse Sognegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce