Øjenvidne beretter om stor udrykningsindsats til lægeklinikken i Humble onsdag eftermiddag. Men trods de mange udrykningskøretøjer, var ingen kommet alvorligt til skade, oplyser Fyns Politi. Der er ifølge politiet tale om et uheld, hvor en psykisk ustabil kvinde på asylcentret tabte sit barn. Kvinden har frivilligt ladet sig indlægge på psykiatrisk afdeling.

Fyns Politi fik klokken 14.10 en melding om uro på Asylcenter Holmegaard ved Humble.

- Vi fik at vide, at en kvinde var gået amok, og at et barn var kommet til skade, fortæller vagtchef Hans Frederiksen.

Da politiet nåede frem, gik det dog op for betjentene, at der var tale om en misforståelse.

- Det viste sig sig at være en mor, der ved et hændeligt uheld havde tabt sit barn på gulvet, uddyber vagtchefen.

Og I er sikre på, at der er tale om en misforståelse?

- Ja, det er i hvert fald det, jeg har fået at vide, siger Hans Frederiksen.

Barnet blev kørt på sygehuset i en ambulance, men er ikke kommet alvorligt til skade.

Vagtchefen oplyser desuden, at moderen er en psykisk uligevægtig kvinde, som har ladet sig indlægge frivilligt.

Vidne: Tre ambulancer på stedet

Et øjenvidne fortæller til Fyens.dk, at der var massiv udrykning - ikke til asylcentret, men til lægeklinikken i Humble.

Vidnet så tre ambulancer, to lægebiler, en politibil og en af politiets indsatslederbiler. Han hørte desuden ambulancepersonalet tale om, at en helikopter skulle lande bag ved klinikken.

- En af ambulancefolkene råbte noget med, om begge var kvæstet. Der må have været flere personer involveret, når de sendte tre ambulancer, argumenterede øjenvidnet.

Men der har altså ikke været andre personer end moderen og hendes barn involveret, slår vagtchefen fast. Og ingen er kommet alvorligt til skade.

Normalt omtaler Fyens.dk ikke handlinger begået af personer med psykisk uligevægtighed, men i dette tilfælde har den store udrykning til Humble vakt så stor opmærksomhed, at vi alligevel har valgt at gøre det for at mane eventuelle rygter til jorden.