Ud i de små byer: Go'on åbner tankstation i Humble

En glad ejer, Daniel Tornhøj, står ved pladsen i Humble, hvor Go?on stationen åbner den 5. marts. Privatfoto

Ud i de små byer: Go'on åbner tankstation i Humble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På mandag åbner Go'on sin tankstation nr. 130. Det sker i Humble i samarbejde med Daniel Tornhøj fra Tornhøj Biler.

Humble: Fra den 5. marts kommer der igen liv i benzintanken på Eggertsvej 2A i Humble, når det danske olieselskab Go'on åbner en ny station. Go'on har siden 2009 åbnet 130 nye stationer rundt i hele Danmark i områder, hvor alle andre benzinselskaber ikke har haft lyst til at være. Go'on arbejder ud fra overskriften: "Vi holder de lokale kørende".

Der har været tankstation på Eggertsvej 2A gennem mange år. Den startede som Gulf Oil, sidenhen har det været en Uno-x og senest en Bonus station. Bag den nye Go'on tank står Daniel Tornhøj, ejer af Tornhøj Biler i Tryggelev.

- Jeg ser frem til det nye samarbejde med Go'on, og er glad for deres koncept og strategi omkring at åbne op i de små byer og derved sørge for, at der fortsat er liv i de små byer, fortæller Daniel Tornhøj i en pressemeddelelse. Tornhøj Biler er ejet af Daniel og Finn Torhøj. De er medlem af Mekonomen Autoteknik og CAD.

Jeg ser frem til det nye samarbejde med Go'on, og er glad for deres koncept og strategi omkring at åbne op i de små byer og derved sørge for, at der fortsat er liv i de små byer.
Daniel Tornhøj

Liv i gamle stationer

Det er en klar strategi hos Go'on at placere stationer der, hvor andre er flygtet fra.

- Go'on ønsker at gøre livet lettere for kunderne lige meget, hvor i Danmark de har valgt at bosætte sig. Derfor er vores tankanlæg placeret i lokalområder, hvor der ofte står nedlagte stationer, som vi gerne vil holde kørende. Vi vil meget gerne bidrage til, at folk der har valgt at bo i landdistrikterne har samme høje serviceniveau og adgang til de daglige fornødenheder som folk i byerne, fortæller Mick Kjær, direktør i Go'on Gruppen.

Den nye tankstation i Humble åbner for bilister mandag den 5. marts, og fredag den 16. marts vil det blive fejret med en åbningsfest. Her vil Go'ons eventkonsulenter kigge forbi med billigt brændstof til alle. Brændstof som selvfølgelig vil blive påfyldt af eventkonsulenterne, som man kender det fra gamle dage med bemandede tankstationer.

Go'on vil være en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor virksomheden har tankstationer. Derfor har man valgt at hylde de mange ildsjæle og aktive foreninger, der skaber liv i lokalsamfundet. Hvert år kårer Go'on årets ildsjæl, som belønnes med en præmie på 25.000 kroner.

Ud i de små byer: Go'on åbner tankstation i Humble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce