Tyvstart på royalt motionsløb

Fortræning til kronprinsens fødselsdagsløb ?Roual Run? tyvstarter onsdag den 7. februar. Bag træningen står Langeland Cykel og Løb. Det sker klokken 18.30 med start på Schnohrsvej 45 i Rudkøbing.Arkivfoto

Tyvstart på royalt motionsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland Cykel og Løb er én af ialt 16 klubber på Fyn og øerne, der tilbyder fortræning til Royal Run. Der er premiere på fortræningen onsdag den 7. februar.

Langeland: Kronprinsens 50 års fødselsdagsløb tyvstarter onsdag den 7. februar, når Langeland Cykel og Løb skyder fortræning til Royal Run i gang. Det sker klokken 18.30 med start på Schnohrsvej 45 i Rudkøbing.

På Langeland tilbyder Langeland Cykel og Løb fortræning frem mod Royal Run, og der er plads til både nybegyndere og erfarne løbere.

- Kom med og bliv en del af vores fællesskab, og få gode løbeoplevelser med på vejen. Hvis du vil vide mere, så tag endelig kontakt. Vi står klar til at byde dig velkommen, lyder det fra tovholder, Tommy Vallentin, Langeland Cykel og Løb.

Klubben anbefaler, at alle bliver klar til Royal Run sammen med naboen, kollegaen, familien eller bedstevennen - eller lærer nogle royale løbemakkere at kende til fælles fortræning frem mod den landsdækkende motionsfest den 21. maj.

Hver mandag og onsdag klokken 18.30 samt lørdag klokken 08.30 er der fortræning med start på Schnohrsvej 45.

Royal Run afvikles i landets fem største byer: Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København/Frederiksberg./EXP

Tyvstart på royalt motionsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce