Tullebølle Skole er en underskrift fra salg

Fra den 1. januar 2018 vil Tullebølle Skole lægge hus til rejsebureauet Vagabond Tours. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Tullebølle Skole er en underskrift fra salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland Kommune er i gang med at sælge Tullebølle Skole til Hanne Andersen fra Vagabond Tours i Tullebølle for 55.000 kroner.

Tullebølle Skole får snart en ny ejer: Hanne Andersen, stifter af rejsebureauet Vagabond Tours i Tullebølle, er nemlig ét enkelt - og ganske simpelt - skridt fra at købe skolen for den nette sum af 55.000 kroner inklusiv moms:

- Jeg venter bare på at få papirerne fra Langeland Kommune, så jeg kan sætte min underskrift, siger Hanne Andersen.

Flere viste interesse for bygningerne, og derfor satte Langeland Kommune gang i en budrunde, som løb fra den 16. november til den 1. december.

Her kunne mulige købere komme med et bud, og der var ingen mindstepris. Skolen blev nemlig solgt som beset, så kommunen tog ikke ansvar for eventuelle fejl og mangler.

Pavilloner skal rives ned

Da fristen indtraf den 1. december, var der kun kommet ét bud, fortæller vicekommunaldirektør i Langeland Kommune, Jani Hansen.

- Det var fra Hanne Andersen og lød altså på 55.000 kroner. Og der var politisk enighed om at sælge til den pris, siger Jani Hansen.

Buddet blev godkendt på kommunalbestyrelsesmødet den 11. december. Jani Hansen regner med, at Hanne Andersen overtager skolen fra den 1. januar 2018. Det er planen, at pavillonerne, som Flygtningestyrelsen har opsat ved skolen, bliver revet ned hurtigst muligt.

Savner kvadratmeter

Så snart papirarbejdet er på plads, glæder Hanne Andersen sig til at give en rundvisning i de nye lokaler og fortælle, hvad hun skal bruge skolen til. Hun kan dog løfte sløret for, at det har med Vagabond Tours at gøre:

- Vi har pladsmangel, så vi glæder os til at få flere kvadratmeter, siger hun.

Kvadratmeter får Vagabond Tours masser af: Tullebølle Skoles bygninger tæller intet mindre end 1.936 m2 på en 9.570 m2 stor grund. Så der er masser af plads til rejsebureauet, der tilbyder alt fra vandre- og pilgrimsture til børnefamilierejser og rideferier - og i år blev kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen for tredje gang.

Tullebølle Skole er en underskrift fra salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce