To statsministerkandidater til Langeland

Med stor sandsynlighed kommer Danmarks kommende statsminister til Langeland tirsdag. Mette Fredriksen holder "øråd" på VUC, og Lars Løkke Rasmussen holder vælgermøde på færgen. Arkivfoto: Søren Bidstrup/Scanpix

To statsministerkandidater til Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokraternes statsministerkandidat og den nuværende statsminister vil gerne møde langelænderne - tirsdag eftermiddag er Mette Frederiksen i Rudkøbing til vælgermøde med et panel af lokale eksperter, mens Lars Løkke Rasmussen holder vælgermøde på Spodsbjerg-Tårs og kommer til Humble.

LANGELAND: Tirsdag eftermiddag kl 16.20 kan langlænderne møde Mette Frederiksen på VUC på havnen i Rudkøbing over en kop kaffe og kage.

Socialdemokraternes statsministerkandidat har inviteret tre langelændere til at sidde i et panel, som hun efter en kort tale vil udspørge.

Paneldeltagerne er grafikeren Marie Wöldike, der skal svare på spørgsmål om de udfordringer, der kan være ved at drive virksomhed i Udkanten. Desuden sidder Jytte Frederiksen, som præsenteres som ildsjæl og en af initiativtageren til landsbyklyngen Langeland og Strynø, i panelet sammen med Henrik Schakow, der er formand for Langelands Hjertestarterforening og desuden indehaver af firmaet FirstAED, der står bag mobilapp'en, der forbinder frivillige og professionelle akuthjælpere.

Efter debatten med panelet bliver der lejlighed for tilhørerne at stille spørgsmål til Mette Frederiksen. Det kræver dog tilmelding, hvis man vil deltage i mødet. Det kan ske på adressen www.tilmeld.dk/Rudkoebing.

Mødet slutter kl 17.10, hvor Mette Frederiksen fortsætter til Svendborg, hvor hun deltager i et debatmøde i Borgerforeningen arrangeret af Fyns Amts Avis, hvor også Svendborgs borgmester Bo Hansen og folketingskandidat Bjørn Brandenborg (begge S) deltager.

Statsministeren holder færgemøde

Tirsdag aften ankommer landets nuværende statsminister også til øen. Lars Løkke Rasmussen (V) rejser med færgen fra Tårs klokken 19.15 sammen med partifællen Erling Bonnesen, som er opstillet i Svendborg-Langeland-Kredsen.

På færgen vil de holde vælgermøde om trafikprojektet "Fra omvej til genvej," som blandt andet handler om at skabe en hurtigere færgeovergang mellem Lolland og Langeland.

Det vil blandt andet kunne ske ved at bygge en dæmning og etablere en kunstig ø med færgehavn godt tre kilometer længere ude i havet end den nuværende færgehavn i Tårs. Og det skal kædes sammen med opgradering af hovedvej 9 på både Langeland, Tåsinge og Lolland.

Lars Løkke Rasmussen ovenatter på Langeland, og onsdag morgen besøger han Spar-købmanden i Humble klokken 8.30. Her kan interesserede hilse på og få en hurtig snak med statsministeren, inden han tager videre en halv time senere.

To statsministerkandidater til Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce