Teleselskab opfører ny mobilmast

Teleselskabet 3 har installeret en ny masteposition i Bagenkop. Området vil således opleve et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde og datakapacitet.Arkivfoto: Genrefoto

Teleselskab opfører ny mobilmast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teleselskabet 3 har netop installeret en ny masteposition på Værftsvej 35 med 3G- og 4G-kapacitet. Området vil således opleve et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde og datakapacitet.

Bagenkop: Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Bagenkop med en ny mast, som er opsat forleden.  Det betyder, at kunder hos 3, som befinder sig i nærheden af masten på Værftsvej 35 får bedre oplevelser, når de er på nettet. 

Med opsætningen af masten får Bagenkop et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde, ude- og indendørsdækning samt en øgning af kapacitet for data, fremgår det af en pressemeddelelse fra mobilselskabet.

Ifølge netværksdirektør Kim Christensen så vil masten dække et større område og generelt forbedre signalet i nabolaget. Det kan betyde, at kunder hos mobilselskabet får bedre dataoplevelser i stuen, når der skal streames film, tale via wifi eller surfes på nettet. Det kan opleves ved helt små detaljer som forbedret billedkvalitet, hurtigere upload, når folk starter en stream eller helt enkelt en bedre ude- eller indendørsdækning.

- Vi ønsker at give vores kunder en så god mobiloplevelse som muligt. Og vi er hele tiden  opmærksomme på at opgradere de geografiske punkter, hvor forbruget stiger, siger Kim Christensen. 

Wi-fi opkald kan også være en løsning, da man mange steder vil opleve forbedret indendørsdækning på trods af svagt signal. /EXP

Teleselskab opfører ny mobilmast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce