Strip, strik og drik

"Strip, strik og drik"-turen næstsidste weekend i september har allerede mange tilmeldinger. Vil du med?Arkivfoto: Morten Marboe

Strip, strik og drik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Strip, strik og drik"-turen næstsidste weekend i september har allerede mange tilmeldinger. Sidste år måtte arrangørerne, der bl.a. er Gitte Rasmussen, Bagenkop, leje en dobbeltdækker-bus, for omkring 70 personer havde lyst til at tage med til strikkefestival på Fanø.

- Da der også var mænd, der ville med, blev det til strik og drik med besøg på Fanø Bryghus, fortæller Gitte Rasmussen og tilføjer, at det med "strip" bare var et godt forslag til, hvordan man også vækker mænds interesse.

Fanø Internationale Strikkefestival tiltrækker hvert år i september omkring 10.000 mennesker. Festivalen har rundet sit ti års jubilæum og bussen fra Langeland bidrager nu for fjerde gang med langelandske festivalgæster.

Turen til Fanø med bus og indgangsbillet, guidet Fanøtur, morgenmad i bussen, Fanø-smørrebrød med kaffepunch og sandwich på hjemturen koster omkring 600 kroner og så er der endda underholdning i bussen. Tilmelding er til Gitte Rasmussen på 31 18 31 48.

Strip, strik og drik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce